Pri cliotu mi je zaradi navora zacela nagajati sklopka, zato me zanima, kje bi se dalo dobiti dosti poceni , in da bi vzdrzala tam okoli 300nm.
Mogoce veste za kaksno firmo ki se z tem ukvarja oz. prodaja sklopke?
Sem poklical pa so mi predlagali za menjavo kosare in lamele (neko racing varjatno) in da bi prislo tam okoli 250eur.
Je to vredu cena? Da ne bom kaj prevec preplacal.
d_leonit napisal/-a:Sem poklical pa so mi predlagali za menjavo kosare in lamele (neko racing varjatno) in da bi prislo tam okoli 250eur.
Je to vredu cena? Da ne bom kaj prevec preplacal.
jah nova te pride cca 180eur seveda ne na Renault servisu ...tako da ce je ta 250eur in da je vzdrzljivejsa potem mislm da je to "to za ta dnar"
clio_dizel napisal/-a:taisti (sinter) mi je decembra rekel za 300eur...
mimgrede: tud meni vsake tolko obrati narastejo hitrost pa ne (sploh v 4. in 5.)
Ja meni isto v 4, 5 ko na hitro gas pohodim tam pri 2300obratih, kar na enkrat hitro skocijo, potem pa padejo in zacenjo normalno narascat.
Saj to je bilo za pricakovat, kar 50nm vec kot orginal, kar pomeni vec kot 20% razlike. Res pa je da nisem pricakoval tako hitro
Hm ne vem, jaz ga raj zdaj sploh ne tiscim vem(vozim kot star ata ), ker se bojim da mi jo ne bo po moznosti raznesl tako kot Doctor DJ. Mogoce pretiravam ampak previdnost ni odvec .Narocil bom pa sklopko v roku 1 tedna, tako da ce si se ti zainteresiran dobiva mogoce se kaj vec popusta