LAGUNA II Turbina
LAGUNA II Turbina
Pozdravljeni! Zanima me kaksni so prvi znaki pehanja turbine letni 2003 79 KW, prevozeno pa ima 80000! Hvala in lp
Re: LAGUNA II Turbina
Ponavadi ne vlece tako kot bi morala, se pravi pomanjkanje moci.alex napisal/-a:Pozdravljeni! Zanima me kaksni so prvi znaki pehanja turbine letni 2003 79 KW, prevozeno pa ima 80000! Hvala in lp
ja res zgublja moc mogoc zacne tud bol kaditma ne crno ampak bol na belo pol zna krepnt 
lp car. megane 1.9 dci
ja, ampak to ze mal kasnej, ne na zacetku. Ko belo kadi, ne bo slo vec dalec, poleg tega je pa se mastno ponavadi na izpuhu ker se olje zmece ven.dgorica napisal/-a:ja res zgublja moc mogoc zacne tud bol kaditma ne crno ampak bol na belo pol zna krepnt
Imam obcutek kot da mi vcasih malo pocuka pri vecji obremenitvi
To se je men tud dogajalo da je kadila belo(modro), pa velikokrat mi jo je malo cuknilo tako da mislim da ti bo pocasi sla turbina nato se kaki h 14 dni cvili pol pa crkne. No vsaj pr men je bilo tako! Drugac pa poglej na na moj topic nalov imam Turbina crknila) Mam tam en link kje dobiti novo.
Lahko pa ti povem da je obnovit nena dajaj tako so tud men rekli ker baje ni to to. Pa ko bos zamenjaval moras dat orginal renaultov filter za olje gor. Ker baje pasejo vsi ponaredki ni pa enkaka sestava.
Lep pozdrav!
Lahko pa ti povem da je obnovit nena dajaj tako so tud men rekli ker baje ni to to. Pa ko bos zamenjaval moras dat orginal renaultov filter za olje gor. Ker baje pasejo vsi ponaredki ni pa enkaka sestava.
Lep pozdrav!
Ce kadi crno ni napaka na turbini.Tako kadijo skoraj vsi Renoji,Pezoji,WV in Audiji.Sam se vozim bolj po penzionistovsko,ko pa malo mocneje pritisnem po plinu,pa se tudi za mano naredi dimna zavesa.Vendar po kakem kilometru bolj sportne voznje ne kadi vec.Vozim pa Laguno II,letnik 2001 ki smo ji ze zamenjali turbino.alex napisal/-a:Samo meni kadi crno!
Vsekakor pa priporocam pregled EGR ventila,saj je lahko zapecen in ne deluje tako kot bi moral.
Včasih vozim hit,včasih pa počas