vse vrste rostfrei cevi, kolen in podobnih artiklov dobis v hocas (Mibra). drugace se baje da dobit tudi v celju (na delavski ulici, blizu nove petrolove crpalke je ena delavnica, kjer delajo s rostfrajem).
Drmo napisal/-a:Jest sm dau sam za koleno 3k bivsih SITnih.
Kaksen je bil fi kolena?
Res je, da se je v zadnjem letu rosfrei precej podrazal, ampak 3k za koleno je pa mal prevec Jst sem v Mibri v Hocah dal za koleno fi 40x1,5 cca 800SIT (to ni bil poliran inox) in pa za 44,5x2 cca 1100SIT.. ..fi 60x1.5 pride 1300SIT. taksne cene so bile novembra...
Drmo napisal/-a:Jest sm dau sam za koleno 3k bivsih SITnih.
Kaksen je bil fi kolena?
Res je, da se je v zadnjem letu rosfrei precej podrazal, ampak 3k za koleno je pa mal prevec Jst sem v Mibri v Hocah dal za koleno fi 40x1,5 cca 800SIT (to ni bil poliran inox) in pa za 44,5x2 cca 1100SIT.. ..fi 60x1.5 pride 1300SIT. taksne cene so bile novembra...
fi 60x2 je bil okol 3k. Pa ni poliran. Pa mors vedt da se cene z debelino zlo vecajo pa se MDM ma ze tko mal visje cene.
Bi dal tansega ce bi ga meli, pa ga nimajo
Kolega dela v kovinarski delavnici in je pred casom omenil, da je glede cen Mibra zelo vredu, ker ima ima cene postavljene na dolgi rok, medetem ko MDM in Inox center stalno popravljajo cene (prilagajajo svetovnemu trgu) in da je Mibra verjetno najcenejsa v SLO.
ja a nis reku
ce gres ze to generacijo honde kupvat vzemi raje crx ...no sj podobna oblika
samo da gre an
pol pa na honda forum blokado mert
ta avto gre presentljiv dobr za 130 konjicev k ma tud neki navora in nascije marskero vti-ko. pa se kaksen drug avto sem bil zloooo navdusen nad tem avtom k sm ga pelu ...slaba stran tega avta je pa handling