dalinc..... kdo bi mi znou tole zmonterat..??
dalinc..... kdo bi mi znou tole zmonterat..??
zdravo!
jes sm pa kupu tole igracko pa me zanima kok je kej zakompliciran to zmonterat, glede na to d mam centralno pa alarm ze zmonteran notr.
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=836198#
lp
jes sm pa kupu tole igracko pa me zanima kok je kej zakompliciran to zmonterat, glede na to d mam centralno pa alarm ze zmonteran notr.
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=836198#
lp
Zadnjič spremenil žabc, dne 02 Maj 2007, 23:34, skupaj popravljeno 4 krat.

Zdej mozno da sem ze mal zaspan, ali pa res ne pogruntam smisla tistih zlozljivih kljucev, ki jih dobis zraven?? Lahko to nekdo razlozi? Edino ce bi dobil tak univerzalen kljuc, ki bi ti ga potem kljucavnicar zbrusil oz. obdelal, da bi bil kopija originala. Samo potem spet ne bi delalo zaradi cipa v kljucu itd.. Bull shit skratka...Edino ce je fora v tem, da imas to kot obesek za avtomobilske kljuce in vrzes v bifeju na sank, in potem se folk cudi, kaj si zaen, ker mas kar dva kljuca za zakurblat avto, enga taparvga, enega pa okrasnega, ki pa se celo skoci ven
No sej pravijo, da se stari casi vracajo, pri stoenki si imel tud enega za avto odklenit in potem drugega za zakurblat
No vsaj pri nasi je bilo tako....
LP, Lightning!
LP, Lightning!
ja baje d gre tista plastika narazn in das svoj kluc notr original od avta...lightning napisal/-a:Zdej mozno da sem ze mal zaspan, ali pa res ne pogruntam smisla tistih zlozljivih kljucev, ki jih dobis zraven?? Lahko to nekdo razlozi? Edino ce bi dobil tak univerzalen kljuc, ki bi ti ga potem kljucavnicar zbrusil oz. obdelal, da bi bil kopija originala. Samo potem spet ne bi delalo zaradi cipa v kljucu itd.. Bull shit skratka...Edino ce je fora v tem, da imas to kot obesek za avtomobilske kljuce in vrzes v bifeju na sank, in potem se folk cudi, kaj si zaen, ker mas kar dva kljuca za zakurblat avto, enga taparvga, enega pa okrasnega, ki pa se celo skoci ven![]()
![]()
No sej pravijo, da se stari casi vracajo, pri stoenki si imel tud enega za avto odklenit in potem drugega za zakurblat
No vsaj pri nasi je bilo tako....
LP, Lightning!
Ne bo slo tko enostavno. Ker vsi kljuci imajo drugacno obliko, edino ce bi pasali kljuci, ki so ze original poklopni, recimo passat itd. Sam taki si ne kupujejo daljincov za 10 jurjev. Probi spravt notri kljuc od cliota, megana itd., pa ti takoj dam za pivo. Ker more biti kljuc drugace narejen, kar dobro si poglej sliko in kaksne oblike more biti kljuc, tam kjer pride vpet v ohisje.
hm mozno da res niso enaki tudi na vrhu ne... nevem ... prosim porocajte ko bote kaj ugotovililightning napisal/-a:Ne bo slo tko enostavno. Ker vsi kljuci imajo drugacno obliko, edino ce bi pasali kljuci, ki so ze original poklopni, recimo passat itd. Sam taki si ne kupujejo daljincov za 10 jurjev. Probi spravt notri kljuc od cliota, megana itd., pa ti takoj dam za pivo. Ker more biti kljuc drugace narejen, kar dobro si poglej sliko in kaksne oblike more biti kljuc, tam kjer pride vpet v ohisje.
ja ce pa je ze v originalnem dalincu gum in ce je kljuc le nataknjen na ohisje se ga pa se lazje premontiraBojci napisal/-a:gre, gre...liquid, pa menda mateo imata tako narejeno...mislim, da je treba odrezat stari kljuc...nekaj takega.
no ko rihtas bos pokazal na lokalcu, ker me je to ze nekaj casa nazaj zanimalo...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si