megane z zatemnjenimi stekli? slike ?

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

vsak avto pa ce pripeljes homologirati luci ali karkoli bodo zapeljali cez valje, saj v bistvu s tem zasluzijo vsakic :!:
tako da ce bi danes se kaj homologiral bi te prislo ceneje, tako pa bos spet placal cca 30eur zato se splaca vec stavri na enkrat homologirati, saj prides kar nekaj ceneje cez, ce pomislis da bi drugace za vsako stvar dal 30eur...
to je to....
ja to da si cakal se pa nic ne cudim..se zgodi :D ko se bos blizal polnemu kartoncku bos ze vse razumel :D od valjev do podpisa...
mislim pa da je mozno da bi dobil kartoncek ze ta teden, saj pred sezono ni take guzve...jaz sem enkrat dobil po dveh dneh po posti...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
za

Odgovor Napisal/-a za »

Me resnicno zanima kako dogo bos cakal na homologasijski kartoncek.
jaz sem dal avto spustit pa cakam na kartoncek ze vec kot 1 mesec da mi ga posljejo iz LPP. :?
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

86-4PJ napisal/-a:evo danes sel na lpp homologirat zatemnena stekla in kaj se zgodilo.... narocen sem bil ob 8.15 jaz bil tam 8.10.. pridem na salter pokazem paperje placam 31ojrov in rece da se kr zapelm na stezo... ok grem in sicer bila dva pred mano avtomobila pride en mozakar do mene prasa kaj mam in recem da homologacijo za zatemnena stekla...on rece uredu zapelte naprej...grem naprej ... ugasnem motor pride cez 10min en in se usede v avto.. in gre cez valarje za bremze!! :?: men nic jasno ok gre cez brez problemov..se ustavi malo naprej dva avtomobila ze stojita... gre vn pusti paperje in gre...potem cakam 15-20min...nobenega nikjer kolona se povecevala za mano...pogledam papir kaj pise glede bremz in tega...spodaj obkrozeno ni opravil tehnicnega... :O :shock: :evil: :?: spet sok.... ok cakam spet 35min grem tja do enega prasat kaj sploh cakamo...in rece da direktorja..in da pise da nisem opravil zaradi tega ker nimam atesta se... vredu grem nazaj k avtu cez dobrih 10min se primaje direktor in zacne podpisovat... grem tja podpise da kopijo racuna nazaj in rece lahko greste...homologacijski kartoncek tam ostane atest vse...recem kaj nj zdj naredim ce me ustavi policaj ? ja dobite po posti vse in recite da je v postopku....ok lep pozdrav recem in grem domov.... se pravi slabo uro in pol da sem dobil en podpis...to je sramota za lpp..vsi so se pritozevali...upam saj da bom cimhitreje dobil po posti homologacijo in bo mir s tem....
imam samo se eno prasanje...ce jaz naprimer sedaj grem es nekaj homologirat...ali moram se enkt placati 31eur ? ali ni treba nic ? da vpisejo v kartoncek ? se opravicujem za dolgo nakladanje...lp
klasicn postopek to kar si opisal. drgac bos pa vedno znova placal 30 eur ali vec, odvisno od predelave. vsakemu napisejo tehnicnega ni opravil, ker ga dejansko nisi. imel si zatemnena stekla. ko bos naslednjic prisel bos imel narejenega.

meni ga prvic niso peljali na valarje, ko sem nizal. bil je mlajsi od enega leta. drugic pa ko sem feltne homologiral je sel pa tudi na valarje.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

za napisal/-a:Me resnicno zanima kako dogo bos cakal na homologasijski kartoncek.
jaz sem dal avto spustit pa cakam na kartoncek ze vec kot 1 mesec da mi ga posljejo iz LPP. :?
evo sem dobil kartoncek v soboto 3.2. se pravi..so rabili 3 dni da mi poslali z lpp-ja ..dokaj hitro ;)
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Ce mene uprasas je tole ubijalska kombinacija :D Crn avto pa crne sipe. Sam se druge litke pa bo tip top :wink:
Uporabniški avatar
ZZ-717

Ziiga napisal/-a:Ce mene uprasas je tole ubijalska kombinacija :D Crn avto pa crne sipe. Sam se druge litke pa bo tip top :wink:
hehe hvala awes :p samo treba se nasparat mal eurckov za feltne k bojo komplet pomoje okoli 1000eur :S :x :?
scrat

Odgovor Napisal/-a scrat »

Si mogoce razmisljal, da bi dal crne feltne?
Uporabniški avatar
ZZ-717

scrat napisal/-a:Si mogoce razmisljal, da bi dal crne feltne?
ne nism se razmisljal o crnih ... drugace se mi najbol dopadejo tele:
Slika

ali pa tele :
Slika
scrat

prve so hudejse k druge!
Uporabniški avatar
ZZ-717

scrat napisal/-a:prve so hudejse k druge!
se strinjam ...sam sj kukr sm reku bo treba pocakat se ksn le t:/ do tkt bojo p te dobre kukr so zdj gor ;)
scrat

kaksna je pa cena le-teh?
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

cez valarje? jaz se nikol. pa tut koga pred mano se niso poslal cez.

drgac glede felten pa - a druge ti res niso usec? sej ce te ne moti da so te ali pa take (podoben izgled) ze kar na dosti avtih potem OK, raje bi pogledal za kaksnimi manj "razsirjenimi" - moje mnenje...
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

no to kot pravi cliodizel...tiste prve se tudi meni zdijo prevec modna muha...vsak drug avto jih ze ima...ravno zato nisem vzel lanskoleto taksnega modela...prevec razsirjen...odlocil se bos pa sam ;)
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
ZZ-717

scrat napisal/-a:kaksna je pa cena le-teh?

http://www.tetra-mark.si/alutec.htm

evo tuki je cenik se prav okol 150eur 17ka pride ena.. pol p se guma... se prav veliki stroski so tole :) tko da itk bo treba pocakat mogoce bo pa potem kasna ceneje al p ksna druga mi v oci padla ;)
scrat

Mal sm gledu druge k si jih prlimu in so mi tut ratale vsec. Malo premisli.

Kaj pa tele... http://www.tetra-mark.si/photos/alutec/ ... och_06.jpg

Men so hude.
Odgovori