Clio 1.8 16v
CliYo II, hmm, ti samo govor (al pa pis) kaj je blo use zamenjano, kdaj je bil menjan zobati jermen, pa te stvari na motorju, kaksen je kej pleh, kolikokrat je bil avto ze razbit, v kaksnem stanju je skoljka, pa potem vsi amortizerji in fedri, je avto v original stanju, ali je kej dodatno prerihtan (npr. spuscen, temnjena stekla), kater letnik je, koliko km ima prevozenih, je z menjalnikom use uredu (glede na to, da je dosti tem po tujih forumih ki se nanasajo na okvare menjalnika).
Dejstvo je, da bi najraje kupil PH1 Cliota v cimbolj original stanju, ker mi je (zaenkrat) tak se najlepsi.
Pa hvala za trud in vsakrsno informacijo.
Dejstvo je, da bi najraje kupil PH1 Cliota v cimbolj original stanju, ker mi je (zaenkrat) tak se najlepsi.
hmm...zobati jermen je bil menan kaksn let nazaj ne spomnm zdele tocno...sam loh ti recem da je motor OK...zrihtan starter in alternator... avto kar ga js rihtam ni bil razbit za prej ne vem sam ni vidt da bi bil kej razbit usaj ne ornk ce je ze bil...pleh je dobr sem pa tja kaksna rajsica nc vecjega...avto je bil spuscen kaksn let nazaj spredi obnovljeni amortizerji zadaj novi...zdej ker letnik pa kok prevozenih ma pa res ne vem kar ti bom reku se bom zlagou...aja menjalnik ja ok usaj do zdej je biu... edini problem ki ga je mel lastnik na tem avtu je to da mu je enkrat otrgal nosilec na menjalnikuDuli napisal/-a:CliYo II, hmm, ti samo govor (al pa pis) kaj je blo use zamenjano, kdaj je bil menjan zobati jermen, pa te stvari na motorju, kaksen je kej pleh, kolikokrat je bil avto ze razbit, v kaksnem stanju je skoljka, pa potem vsi amortizerji in fedri, je avto v original stanju, ali je kej dodatno prerihtan (npr. spuscen, temnjena stekla), kater letnik je, koliko km ima prevozenih, je z menjalnikom use uredu (glede na to, da je dosti tem po tujih forumih ki se nanasajo na okvare menjalnika).
Avto je registreran kot 99 kw ceprav ma ene par kw vec
to je to na kratko...zdej bo pa dete povedu kdaj se bo avto prodaju kr js sam vem da je lastnik reku da ga bo prodaju zdej kdaj pa ne vem...
ce sm se kaksn detalj pozabu k se ti zdi pomembn pa prasi...
Lp!
O, hvala lepa.dete napisal/-a:jutr zjutrej sledi update...
z veliko koristnimi informacijami o avtu (tudi slikovno gradivo)-se bom posebej za tebe potrudu
Iz kje je?RS-sport napisal/-a:Tale clio 1.8 16v je pa od mojga kolega![]()
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1267106