panele

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
mastah

panele

Odgovor Napisal/-a mastah »

Lp,
pozna kdo koga ki bi mi lahko naredil panele za vrata za clio l96 tko da bi sli notr 2x16cm zvocniki?

zdej pa se eno bl tako cudno vprasanje.. ful mi gre na zivce mi gre k ima clio radio ful nizko pa pod takim kotom. zdej ce se dajo nardit kaki paneli za to, al pa ce bi kdo znal mal armaturko spedenat da bi radio biu mal visje pa da nebi biu pod takim kotom :lol:
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: panele

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Najlazje ti bo, da si distancnike naredis sam, ni nobena umetnost. Mogoce se bos moral odpovedati predalcku ob vratih. Imas 3 ali 5-vratni clio, el. ali rocni pomik?
Glede radia bi se pa tudi dalo zrihtati, ce poznas koga ki se ukvarja s poliestrom naj ti naredi, lahko poskusis pa tudi sam.
Slika
mastah

Odgovor Napisal/-a mastah »

mam 3-vratnega pa rocni premik. sj to, ce kdo pozna koga ki se ukvarja s poliestrom da mi to zrihta?
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ce hoces imeti lepo narjeno novo DIN odprtino, da bo radio v ravnem polozaju te bo stalo kar dosti! 16ke das pa lahko eno spredaj (tam kjer je ze serijsko luknja), drugo pa tja kjer je sedaj predalcek, ker drugace nebos mogel odpirati sipe (razen ce si bos naredil el pomik).
Cena tega pri monterju pa mislim da bi bila nekje od 200-300eur naprej!
Slika
Odgovori