kako pomanjsati sliko ?

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

kako pomanjsati sliko ?

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

torej zanima me kako bi lahko pomanjsal sliko v .jpg file-u ... do velikosti 6kb da dam lahko tukaj kot prikazno ? mogoc kdo ve ? lp
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

photoshop oz. kaksen drug program za obdelavo slikijev
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Shusuglao napisal/-a:photoshop oz. kaksen drug program za obdelavo slikijev
obstaja programcek ki je zelo preprot...izberes zavihek JPG, nato na levi strani poisces in oznacis slike (lahko vec slik), ki bi jih rad zmanjsal. Desno v kvadratek vpises npr. 1024 in kliknes resize....programcek ti naredi v mapo kjer imas slike v originalni velikosti se zraven sliek z imenom mini-IMG82847, tako da ves katere so pamanjsane....izberes pa lahko katerokoli resolucijo
in se link do tega programcka:
http://www.mihov.com/eng/ir.html
klikni download in ga namesti ;)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
ZZ-717

BlackWind napisal/-a:
obstaja programcek ki je zelo preprot...izberes zavihek JPG, nato na levi strani poisces in oznacis slike (lahko vec slik), ki bi jih rad zmanjsal. Desno v kvadratek vpises npr. 1024 in kliknes resize....programcek ti naredi v mapo kjer imas slike v originalni velikosti se zraven sliek z imenom mini-IMG82847, tako da ves katere so pamanjsane....izberes pa lahko katerokoli resolucijo
lp
wow hvala d si se tok potrudu pa tole vse npisu... :) bomo se poigral s tem...rezultat bo pa viden na prikazni slikci :) se enkt hvala
Uporabniški avatar
BlackWind

86-4PJ napisal/-a: wow hvala d si se tok potrudu pa tole vse npisu... :) bomo se poigral s tem...rezultat bo pa viden na prikazni slikci :) se enkt hvala
ni panike ;)
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
ZZ-717

86-4PJ napisal/-a:
BlackWind napisal/-a:
lp
wow hvala d si se tok potrudu pa tole vse npisu... :) bomo se poigral s tem...rezultat bo pa viden na prikazni slikci :) se enkt hvala
ja sam tole sm zdele neki igrov se...samo mors nekak registrerat ..:S a mas ti ksno geslo al pa kej ?k mam ciz drgac kukr si mi p ti tukile npisu d morm narest...pa nikjer nimam gumba resize niti zaupisat velikost...nc..samo tam lahko zberem kere fotke za pomansat pa nic drugega ne momrm prtisnt:S a teb dela normalno to ?
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

ce uporabljas microsoft office 2005 al neki takega pa imac skupaj v paketu (seveda ce si instaliral celotni paket) office picture manege. potem pa samo edit pictures -> resize -> oznacis vse slikce katere bi rad zmanjsal in za koliko pa save all. Pa je to to.
Štrom for wife, UPS for life.
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Jaz za to uprabljam ACDSee, je zelo preprost za hitro in nezahtevno uporabo.
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

Pancho napisal/-a:Jaz za to uprabljam ACDSee, je zelo preprost za hitro in nezahtevno uporabo.
:wink:
Dare

Slika
Uporabniški avatar
BlackWind

86-4PJ napisal/-a: ja sam tole sm zdele neki igrov se...samo mors nekak registrerat ..:S a mas ti ksno geslo al pa kej ?k mam ciz drgac kukr si mi p ti tukile npisu d morm narest...pa nikjer nimam gumba resize niti zaupisat velikost...nc..samo tam lahko zberem kere fotke za pomansat pa nic drugega ne momrm prtisnt:S a teb dela normalno to ?
hm to pa je cudno...meni dela normalno....
tkole pa zgleda ko si na zavihku JPG
Slika
verzija pa je 0.9
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
ZZ-717

waaaa evo zdj p dela ... :) se vid d sm bil prj zjutri se zaliman pa nism tpravga zloudu oz nwm kaj sm caru...evo zdj dela in rezultat tut slikca:) se enkt hvala blackwind za tale programck..se bo prov prsu :)
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Prevec komplicirate :D
Lahko pomanjsas v slikarju, ali pa nalozis na www.slikomat.com kjer izberes velikost slike in ti jo samodejno pomanjsa! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

Stupo napisal/-a:Prevec komplicirate :D
Lahko pomanjsas v slikarju, ali pa nalozis na www.slikomat.com kjer izberes velikost slike in ti jo samodejno pomanjsa! :wink:

a si se le zbudu :D doug si rabu d si npisu tole sam prepozn ;) mam zdj un programck tko da.... drgac p tnx vseen :lol:
Uporabniški avatar
BlackWind

86-4PJ napisal/-a:
Stupo napisal/-a:Prevec komplicirate :D
a si se le zbudu :D doug si rabu d si npisu tole sam prepozn ;) mam zdj un programck tko da.... drgac p tnx vseen :lol:
v slikarju moras vsako posebej ;)
slikomat bi bil bolj primeren, ampak moras najbrz originalno velikost uploadat da ti naredi resize...no saj ni vazno...
lp
www.avtohisa-REAL.si
Odgovori