MaTe0`s R5 (Update : Filter 50 :))
Sem pricakoval, da bo bolje izpadlo. Jaz se vedno ostajam pri tem, da bi dal gor od Cliota1 ogledala.
Si mogoce tudi kaj razmisljal, da bi namesto vse v barvo avtomobila, dal vse tisto kar je sedaj crno oziroma ze bolj temo sivo dal lepo pokitat, da bi bilo lepo glatko potem pa barvat na metalno crno.
Si mogoce tudi kaj razmisljal, da bi namesto vse v barvo avtomobila, dal vse tisto kar je sedaj crno oziroma ze bolj temo sivo dal lepo pokitat, da bi bilo lepo glatko potem pa barvat na metalno crno.
Clio RS
Evo fantje cas za update in sicer beli v modri kombinaciji svetlikajoci se stevci
Pravkar zmontiral ampak nocne slike se nisem slikal je sam dnevna. Zgleda lepo, samo ne vem bom vrjetno tisto obrobo dal v barvo svojega avta da bo lepse.
Hvala pa Dete-u:)
Bliza se spomlad in vonj po 15kah
LP

Zadnja slika je od Deteta v njegovi petki pa malo slaba slika je
Takoj ko poslikam z mojim digicem pokazem tukaj
Km sem pa tud zbil tak da vse stima tak kot je blo prej pri mojem prejsnem.
Hvala pa Dete-u:)
Bliza se spomlad in vonj po 15kah
LP

Zadnja slika je od Deteta v njegovi petki pa malo slaba slika je
Km sem pa tud zbil tak da vse stima tak kot je blo prej pri mojem prejsnem.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
sej sm jih pa ja jest nareduobi napisal/-a:cuj ti tole padobr zgleda
je pa res da se maksimalno potrudim pri vseh predelavah na mojem avtomobilu in pretehtam vse opcije predem naredim kako bedastoco, sm kr preudarne sorte
no zdej sm pa eno svojo stvar (u bistvu prvic) prodau enmu kolegu in upam da mu bo odlicno sluzila
se priporocam
Samo jaz sem pa tud cudndete napisal/-a:ves kaj sm se zdele spomnu, sm mal stilsko razmisljou: probej kako zgleda, ce das namesto bele notranje plastike kr crno-taka, k je ze serijsko, pa konzolo okrog stevca butn v barvo vozila
stevc sm komplet razdru, zbrusu ploscico na kateri so cifre, tako da je postala prozorna, gor sm pa nalimou sprintane bele stevce, nekaj vec dela je blo s plastiko-treba je pazljivo odstrant zgornje steklo, pol pabarvat v zeljeno barvo, pa steklo nazaj prlimatdgorica napisal/-a:Sam neki bi te uprasal kako si te stevce ustimu a si sam pobarvu al kako ker bi tud jast pr petki ki podobnega ustvaru hvala
Evo danes sem ga malo se dodelal
Sem dal mojo stock crno plastiko na dete-jevo belo in sedaj zgleda zelo lepo. Tista bela je prevec iztopala prav tako pa bi ostopal stevec ce bi dal tisto obrobo v barvo avta. Se mi zdi da je lepse ce armatura ostane v eni barvi.
Ko poslikam pa takoj prilepim slike.
Ko poslikam pa takoj prilepim slike.