Renault Megane RS 230 F1 Team R26
se bolje pa avto postavit na cesto, sebe za volan, nogo pa na gasRS-sport napisal/-a:jest bi ga tud pustu v salonu do konca zimeTadej napisal/-a:Kaj???
To ma moras bit karakter da zdrzis
Dare kako da si se tok zmenu? Jaz osebno bi ga mel cimprej domabolj ga je postaviti v salon ljudem na ogled, kakor pa ga doma zapret v garazo
jaz vem da nebi zdrzal, da mi avto takole pociva v salonu
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Imam jaz drugega dela dosti do marca tako da bo hitro minilo.Shusuglao napisal/-a:se bolje pa avto postavit na cesto, sebe za volan, nogo pa na gasRS-sport napisal/-a:jest bi ga tud pustu v salonu do konca zimeTadej napisal/-a:Kaj???
To ma moras bit karakter da zdrzis
Dare kako da si se tok zmenu? Jaz osebno bi ga mel cimprej domabolj ga je postaviti v salon ljudem na ogled, kakor pa ga doma zapret v garazo
![]()
jaz vem da nebi zdrzal, da mi avto takole pociva v salonu
Ne ne, ne bo popusta kot salonsko vozilo. Imamo z Avto centrom Vovk se ene druge vecje plane in to da je avto se pod streho gre za prijateljsko uslugoxdss napisal/-a:Fant se znajde=salonsko vozilo=popust,pa se na lepo vreme bo pocakal.Upam da si kdaj vzames mal casa pa priletis magari za 5 min na lokalca da pokazes zverinoSicer pa srecne kilometre z njim
lp xdss
Na lokalca pa pridem samo da se neke stvari postimam ker se ta mesec grem tudi na wc tezko...toliko je vsega...
Koncno velik test trenutnih hot hatchev.
Revija Evo je primerjala:
Megane R26
Golf GTI
Focus ST
Astra OPC
nova Civic type R
Seat Leon FR
Zmagal je Megane R26
.
Bil je najhitrejsi pri pospesevanju 0-100, 0-160.
Imel je tudi najkrajso zavorno pot.
Na progi je pa vse pustil zadaj.
In se zadnji stavek prispevka: "But if you want the ultimate hardcore fast hatch, it has to be the Renaultsport Megane 230 F1 Team R26. Crazy name, crazy car."
Upam da pridem hitro do celotnega testa. Zgleda da se Renault vraca na pota stare slave v segmentu hot hatchev.
Megane R26
Golf GTI
Focus ST
Astra OPC
nova Civic type R
Seat Leon FR
Zmagal je Megane R26
In se zadnji stavek prispevka: "But if you want the ultimate hardcore fast hatch, it has to be the Renaultsport Megane 230 F1 Team R26. Crazy name, crazy car."
Upam da pridem hitro do celotnega testa. Zgleda da se Renault vraca na pota stare slave v segmentu hot hatchev.
Po eni strani pricakovano, saj je bolid usklajen z vsemi komponentami, ki jih ima. Astra OPC (ce se ne motim) ima nekaj konjev vec, ampak motor sam brez usklajenosti z ostalim ne pride do izraza...cakamo na kompletno porocilo!
Dare, hud auto mas!!!
Sicer pa je ze prejsnji (Sokolov) hud.
Upam, da se vidimo kmalu kje!
Dare, hud auto mas!!!

Sem bral test tudi ene druge angleske revije. Pa so imeli neposredno pred meganom R26 na testu Mazdo 3 MPS ki ima 265 konjev ce se prav spomnem in tudi zaporo diferenciala. Pa so bili z Mazdo razocarani in so napisali da ni to to. Zato so tudi Megana nekako z zadrzkom zaceli voziti okrog ampak so kmalu zatem bili nad avtom navduseni. Tako da je Renault Sport pri tej sasiji Megana prisel do zadnje evolucije oziroma do"nirvane"Bojci napisal/-a:Po eni strani pricakovano, saj je bolid usklajen z vsemi komponentami, ki jih ima. Astra OPC (ce se ne motim) ima nekaj konjev vec, ampak motor sam brez usklajenosti z ostalim ne pride do izraza...cakamo na kompletno porocilo!![]()
Dare, hud auto mas!!!![]()
Sicer pa je ze prejsnji (Sokolov) hud.
![]()
Skoda ker nisem slikal Megana ko je bil na dvigalki(ko so dajali podaljsek na prvi odbijac). Sicer pa so nekje ze nalimane ilustracije.
Tukaj imate nekaj stevilk:dare01 napisal/-a:Koncno velik test trenutnih hot hatchev.
Megane R26
Golf GTI
Focus ST
Astra OPC
nova Civic type R
Seat Leon FR
Zmagal je Megane R26.
R26 0-60 6.2, 0-100 16 and 0-100-0 21
Golf 0-60 6.7, 0-100 17.9 and 0-100-0 23
ST 0-60 6.7, 0-100 16.3 and 0-100-0 21.4
VXR 0-60 6.7, 0-100 17.4 and 0-100-0 22.4
Type r 0-60 6.8, 0-100 17.5 and 0-100-0 22.7
Leon FR 0-60 6.9, 0-100 17.7 and 0-100-0 22.9