filtrck homologirat
ni pristojen da ugotavlja kaj je original pod pokrovom in kaj ne...lahko pa te poslje na izrednega tehnicnega ce ima sum (da nekaj ni tehnicno spravno oz. original)...ampak v osnovi ne bi smel sploh gledati spodaj (pod pokrov)...ok ce hoce filt vidt hoce vidt ampak ni za to izucen da bi on rekel kaj je serijsko in kaj ne...ampak sj veste tko je v realnosti si pa brez tablic...birkoff napisal/-a:Pa ma "navaden" policaj sploh pravico gledat pod pokrov motorja?
ce pa ima kdo v roki zakon o ZVCP pa da najde kaksen clen o pristojnosti policije in gledanja pod pokrov motorja naj ga pa sem prilima
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
imas kar prav...republiska oz. drzavna lahko presnofa vsak mm avta...ampak verjamem da bi tudi navadni prometnik silil nos povsod
tko pac je....drugace pa naj bi taksne preglede opravljala le republiska...katera se vozi v civilnih avtih...bolj neopazno...
sam sicer ne sme nic odpirati ampak ko ti rece za obvezno opremo mu s tem odpres pritljaznik in vidi kaj je zadaj....ce ti rece za zrnico ti pa vidi pod pokrov...tko da ce se jim zameris oz. naredis eno norcijo na cesti, potem imas kar veliko sans za temeljiti pregled
ce ne odpiras omenjenih oprostorov pa dobis kazen...za pritlaznik najbrz da si brez opreme, za pokrov motorja pa
kaj ves....
lp
sam sicer ne sme nic odpirati ampak ko ti rece za obvezno opremo mu s tem odpres pritljaznik in vidi kaj je zadaj....ce ti rece za zrnico ti pa vidi pod pokrov...tko da ce se jim zameris oz. naredis eno norcijo na cesti, potem imas kar veliko sans za temeljiti pregled
ce ne odpiras omenjenih oprostorov pa dobis kazen...za pritlaznik najbrz da si brez opreme, za pokrov motorja pa
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Ce ima policist utemeljen sum za pregled avta, ti mirno opravi pregled
Pri meni je bilo tako...amak ni nic konkretnega nasel.
Ce si pa kaj prevec pamete ob pregledu avta, se bos pa hitro znasel na izrednem tehnicnem, kjer bos pa mrknil ce nimas vsega tako kot more bit. Tako da rajs tih bit, pa ne igrat frajerja ob pregledu avta pa bo.
to pa itak, lepo biti prijazen in pokazati papirje, pa jethesharky napisal/-a:Ce ima policist utemeljen sum za pregled avta, ti mirno opravi pregledPri meni je bilo tako...amak ni nic konkretnega nasel.
Ce si pa kaj prevec pamete ob pregledu avta, se bos pa hitro znasel na izrednem tehnicnem, kjer bos pa mrknil ce nimas vsega tako kot more bit. Tako da rajs tih bit, pa ne igrat frajerja ob pregledu avta pa bo.
mas pa paciente ki imajo vse homologirano in pol igrajo na to karto in so pametni...tko da izreden tehnicen pa najbrz ne bi biu ql
pa tudi ce ne sumi ti ne bo sel pod pokrov za brezveze gledati....mene je enkrat vprasal ce imam filter in sem mu povedal da ne...pa je blo konec debate...in zakaj ne
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- Pyromaniac
- Kraj: Ok. Dom?ćale
- Pyromaniac
- Kraj: Ok. Dom?ćale