vceraj je blo lepo vreme in smo malo naredli slikice nove pred mojimi viperkami upam da cimprej pridejo nazaj ker zgleda "gnil" avto brez njih mankajo se meglenke ce ma kdo kaj od tega dam max 20eur za njih
Nicc0 napisal/-a:vceraj je blo lepo vreme in smo malo naredli slikice nove pred mojimi viperkami upam da cimprej pridejo nazaj ker zgleda "gnil" avto brez njih mankajo se meglenke ce ma kdo kaj od tega dam max 20eur za njih
lepa je
kaj pa znakec bos zrihtal
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
mah ja tisto crno plastiko mam potem pa ono srebrni del pride 6k toliko pa ne dam za njega oz ce se ne bo pojavil kje doma pa bomo kupli mogoce ves za kake meglenke?
Nicc0 napisal/-a:mah ja tisto crno plastiko mam potem pa ono srebrni del pride 6k toliko pa ne dam za njega oz ce se ne bo pojavil kje doma pa bomo kupli mogoce ves za kake meglenke?
kaksen avtoodpad mogoce
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
ja eetaq cak ti bom dal kak sem se spilal v fotosopu kak bi ble sej sem gledo ene felnice za 200eur za ozjeve tak princip pa noben nezna (beri noce) naredit tega v fotosopu
vse lepo pa prav pa super narejeno, sam svetujem ti da slike svoje montaze avtoakustike shranis zase pa pokazess na srecanju al pa ko se srecamo, da nebomo brali "ukradli so mi akustiko......." Samo moj nasvet.