Lp
2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
Jest pa pravm da se ne splaca kupovat avtomobila ki je bil razvit 10let nazaj, ce je nov ze zunaj. Malo se potrpis, povecas kredit in imas novo tehnologijo. Sem vozil sluzbeno dvojko k jo je fotr enkrat prpelu, pa od mami trojko obcasno in je razlika ogromna. Tut notranjost, oblika... Sicer pa, po zelji
!
Lp
Lp
verjami da 1.4 precej (pre)vec zre v primerjavi z 1.2 16v - ce lepo vozis in ga ne teras po AC, imas pri 1.2 16v brez problema porabo od 6.0 do recimo 6.5, 1.4 16v pa od 7 do 8 (prej 8 kot 7). Ravno trenutni tank imam na 1.2 16v porabo 7,5 ker se vsak dan vozim po AC (prej sem imel skozi od 6.0 do max. 6,7).
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
Sej bomo cist slucajno uzel musica. Fotr pozna enga na realu pa bojo dal musica za ceno teama.MihaR napisal/-a:Pametnu polde. Upras za eno varjanto "Music" k mislm da dobis se prikljucek za iPod oz. MP3metallic napisal/-a:Bomo kr storio. Avto je glih 2k cnej od 3ke, bolj potegne, lite feltne ma,...pa se zadna stekla so zatemnjena

mislim da je zelo poceni glede na ostalo opremo ki jo dobissal3 napisal/-a:metallic napisal/-a:Sej bomo cist slucajno uzel musica. Fotr pozna enga na realu pa bojo dal musica za ceno teama.MihaR napisal/-a: Pametnu polde. Upras za eno varjanto "Music" k mislm da dobis se prikljucek za iPod oz. MP3pa se zadna stekla so zatemnjena
Drgac ga nebi.
jaka fora Clia Music... 1konektor pri AR vec in v sovoznikovem predalu banancePredvidevam da je za okoli 500eur drazji a kablovja ni za 5k
Mislm ej ker nateg
dejmo se rajs o twinotu ment,drgac pa glede starega clia pa novega clia,ta dva avta se ne da primerjat,ker novi clio ima boljso tehnologijo,vecjo udobnost,predvsem pa vecjo varnost,tko da ne verjamem da je stari clio boljs,mam pa rajs novi avto kot pa novi avto pa staro obliko,vseeno pa je odlocitev posameznika,za tiste z bolj plitkimi zepi clio storia,kdor pa je pripravljen odsteti malo vec pa clio 3,vendar pa ce se boste odlocl za slednjega vam ne bo zal,razlika je velika,vem ker sem mel oba.
renault je zakon