fant, ti bi na nasih cestah sejal svojo platiko
ce ne bi pa na nasi "regionalki" nasedel kje
Ja sam moram prvo use zascitit se pravi menjalnik, karter, neki mam v planu za auspuhom rezerva gre v prtljaznik, pa fedre bi rabu tam ene -12cm upam da jih dobim nekje... u glavnem plan je tem nizje tem boljse z stock odbijaci...Style'R napisal/-a:PiNkZ napisal/-a:i like it... Tocn to mam jaz v glavi sam z stock odbijaci.. se prav max max max u podn tko da je avto sam za cesto in ne cez lezece...
-12cmm feder nebos dobu, najvec so -5cm, ja blatnike ti lahka js prodamPiNkZ napisal/-a:Ja sam moram prvo use zascitit se pravi menjalnik, karter, neki mam v planu za auspuhom rezerva gre v prtljaznik, pa fedre bi rabu tam ene -12cm upam da jih dobim nekje... u glavnem plan je tem nizje tem boljse z stock odbijaci...Style'R napisal/-a:PiNkZ napisal/-a:i like it... Tocn to mam jaz v glavi sam z stock odbijaci.. se prav max max max u podn tko da je avto sam za cesto in ne cez lezece...
Ej ko sma se pogovarjala za un bad look pa blatnike a bi se blo mozn?

lej v tem stavku tici razlog zakaj so predelani avti kot soZiiga napisal/-a:
Bil je dodelan do taksne mere, katera ohrani originalnost vozila, kot si ga zamisli oblikovalec, in ga predela do tiste mere, ki ustreza lastniku.
Meni je bil prvi veliko boljsi.Pac osebno mnenje.