Megane II ph1 l.03 - registrerana podmornca

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Megane II ph1 l.03 - registrerana podmornca

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

no cajt je ze da predstavm svojga megana... :) in sicr ze vceraj bilo en mesec odkar sem ga pripeljal pred hiso... motor 1.9 dci 120 konjskih moci...kar pomeni da kar dobro povlece po avtocesti brez problema :) no nekaj sem ze spremenil in dodal k prvotnemu ugledu tako da tukaj so fotke taksnega kakrsnega sem pripeljal domov...
Slika

Slika

Slika

do sedaj sem zatemnil stekla, v notranjosti zamenjal bele zarnice za modre led diode ter zmontiral nekaj muske... sub magnat xtc ki ga poganja blaupunktov monoblock GTA 1350, prednji sistem 13ke impulse CM-525 + tweeterji vse skupaj pa vezano na dvokanalni ojacevalec blaupunkt GTA 250..13ke zato ker nism hotle rezati original tapet...potem pa se radio pioneer DEH-4700mpb ... ni ravno nevem kaj samo meni vazno da spila pa da rahlo zbija :)
novih slik z zatemnenimi stekli se ni ampak bojo kmalu tako da jih prilepim .. v blizni prihodnosti nameravam kupiti lexus zadne luci in nekoc feltne malo lepse :)
dobrodosel vsak komentar tako graja kot pohvala... lp :wink:
Zadnjič spremenil ZZ-717, dne 04 Dec 2008, 21:05, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Re: moj megane

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Ni kaj, lep megan :wink: se lepsi pocas postaja :D kar tako naprej :smt009
RS-sport
coupe
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a coupe »

RS-sport napisal/-a:Ni kaj, lep megan :wink: se lepsi pocas postaja :D kar tako naprej :smt009
lep megan :D :D
coupe
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

coupe napisal/-a:
RS-sport napisal/-a:Ni kaj, lep megan :wink: se lepsi pocas postaja :D kar tako naprej :smt009
lep megan :D :D
black magic ;) lep je ...kot pa sem zasledil se dela tudi ze nekaj na projektih :D lepo...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

lep je sam lexus luci ne gr dajat ker pol bo pa ne vec lep :D resno pokvaro ga bos! moje mnenje
Uporabniški avatar
ZZ-717

pamecan napisal/-a:lep je sam lexus luci ne gr dajat ker pol bo pa ne vec lep :D resno pokvaro ga bos! moje mnenje
kaj pa ostala mnenja glede lexus luci zadaj? videl sem samo eno fotko crnega megana s temi lexuskami samo tam se prevec blesci luc...tko da bo treba se kasno poiskat in se odlocit :)

drugace pa hvala za pohvale in upam d bojo fotke v celoti kmalu gor :)
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

moje mnenje:
jst ne bi premisljeval...kupil bi crne lexus in pika...lepe so, sploh pa za crn avto, lepo opticno se luc zmanjsa saj so samo odcevniki bolj vidni ostalo pa je crno kot avto...prav lepo bi mu sedle....pol pa se sipe zatemnis in mas vse v crnem ;) zelo lepo
odloci se pa sam...krom pa res ne bi pasala ker je mogoce kar velika luc, ampak tudi ne bi bilo tako slabo, ker so dokaj lep design...stvar okusa...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

zdej ne vem kaksne leksuske vse obstajajo, ampak une, k majo krom po mojem mnenju definitivno ne pasejo

za ostale pa ne vem :?
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Moje mnenje, zadaj nove luci od modelnega letnika 06. Bo se najbolj pasal :wink:
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

A pasejo od letnika 2006 luci na letnik 2004? K men so bolj vsec te novejse luci k so postavljene horizontalno in ne vertikalno.
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

ce bos kupval lexus kup neki v tem smislu

Slika

Slika
.::TEAM SPIRIT::.
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

killah bee napisal/-a:Moje mnenje, zadaj nove luci od modelnega letnika 06. Bo se najbolj pasal :wink:
jst tud tako mislim od novejsega jih das gor pa bo ....drgac so tele leksuske ze malo out ..no ja kokr za koga .....zrihtaj si avto po svojem okusu :wink:
Uporabniški avatar
ZZ-717

rok46 napisal/-a:ce bos kupval lexus kup neki v tem smislu

Slika

Slika
ja tele sm mislu lexuske nabavt p nbenih drugih za okoli 150 eurov... vrjetno jih bom :)
aia blackwind sipce so p ze zatemnene samo se slikce treba narest.. :)
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

dobr zgleda. pa jaz sem za crne lexuske - da bo cel avto bolj crn...
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

clio_dizel napisal/-a:dobr zgleda. pa jaz sem za crne lexuske - da bo cel avto bolj crn...
se strinjam. lep megane
Slika
Zaklenjeno