Ja, in do takrat naj bi se tudi izvedelo kaj ta paket vsebuje. Poleg Recaro sedezev, Cup podvozja in barve, bi moral avto imeti se vsaj par konjev vec (+8 ?) in kaksen kilogram manj.
Pancho napisal/-a:Ja, in do takrat naj bi se tudi izvedelo kaj ta paket vsebuje. Poleg Recaro sedezev, Cup podvozja in barve, bi moral avto imeti se vsaj par konjev vec (+8 ?) in kaksen kilogram manj.
Avto zaenkrat ne bo imel vec konjev, niti lsd-ja, pa tudi lazji ne bo. Bo (naj bi bil) pa drazji za 2800eur; barva 1200eur + sedezi 1200eur + cup podvozje 400eur - cena v Italiji. Mocnejsa razlicica pride kasneje.
Pancho napisal/-a:Ja, in do takrat naj bi se tudi izvedelo kaj ta paket vsebuje. Poleg Recaro sedezev, Cup podvozja in barve, bi moral avto imeti se vsaj par konjev vec (+8 ?) in kaksen kilogram manj.
pa lsd .
kaj to je manjsi bratec od mojga
A si sur, da bo mel lsd? K na siolu za megana pise, da ga ma, za cliota pa ne. Pa tut na renaultu nism nc vidu.
pa lsd .
kaj to je manjsi bratec od mojga
A si sur, da bo mel lsd? K na siolu za megana pise, da ga ma, za cliota pa ne. Pa tut na renaultu nism nc vidu.
Sem cudno napisal:oops: . Pancho je nasteval kaj bi se moral imeti...pa sem jaz dodal se lsd.