To si pa mimo vsekal. Folij je malo morje( glede zatemnitve ter barv). Vprasanje se pojavi, kaj se zgodi z homologacijoImperator napisal/-a:samo 2 tipa folije obstajata. 55 in 10. ne mores dat 35 ali karkoli drugega
megane z zatemnjenimi stekli? slike ?
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Hm jaz imam zadnjo Max 55% pa se cist lepo vidi...tudi ponoci. (clio l02):?:Doctor DJ napisal/-a:moj je max temnjen!!!
NE priporocam zadnje sipe na max k ponoc NE vidis nic!!!!!!!!
lp
Tako da je verjetno odvisno kje si temnil (jaz Lesnik) oz. od osvetlitve ob vzratni voznji !
Bocne imam vse 10%....vendar se zaradi cudnega loma svetlobe zadnje bocne sipe vidijo, kot da bi bile vec kot 10%. Vzrok je verjetno v kolicini vpadne svetlobe na prednjo vetrobransko oz. zadnjo sipo.
Ni lahko, nam!
se pardonam na pozn odgovor.
glede tega da jst nazaj ne vidim nic. uups, mam tud luci zatemnjene tak da mi vzvratne nic kej ne pomagajo.
vozim na slepo al pa sipa dol pa bo, ja tud po snegu in dezju trpim
.
zgleda pa lepo.
pa koristno je tud k policaji ne vidjo not ce so potniki prpasani al ne, hehehe
vsekakor pa je koristna zadeva zarad sonca.
ko pa peres avto, kruto, kak se hitr sipe susijo
slike mojga avta pa najdes pod galerijo.
lp
glede tega da jst nazaj ne vidim nic. uups, mam tud luci zatemnjene tak da mi vzvratne nic kej ne pomagajo.
vozim na slepo al pa sipa dol pa bo, ja tud po snegu in dezju trpim
zgleda pa lepo.
pa koristno je tud k policaji ne vidjo not ce so potniki prpasani al ne, hehehe
vsekakor pa je koristna zadeva zarad sonca.
ko pa peres avto, kruto, kak se hitr sipe susijo
slike mojga avta pa najdes pod galerijo.
lp
evo lih dobr prsu iz trebnga kamor sm dal temniti stekla
morm rect da je prov lepo naredu in uposteval tudi popust tistih 5k do konca januarja
glede homologacije sem sel pa na LPP in izpolnil vlogo...in rekl d bojo poslal po posti kdai morm pridt nazaj... mogoce kdo ve kok casa to traja prblizn ? je za policaje dovolj fotokopija vloge ?
glede homologacije sem sel pa na LPP in izpolnil vlogo...in rekl d bojo poslal po posti kdai morm pridt nazaj... mogoce kdo ve kok casa to traja prblizn ? je za policaje dovolj fotokopija vloge ?
ma ja mal izivas modre....mal z rocno...pa ene 140 po celovski....ma ja ce se normalno vozs ti nebo noben tezil......pac reces da cakas na homologacijo86-4PJ napisal/-a:_DARE_ napisal/-a:okrog 2 tedna odvisno od guzve, za nekatere policaje NI dovolj vloga...86-4PJ napisal/-a:mogoce kdo ve kok casa to traja prblizn ? je za policaje dovolj fotokopija vloge ?
ja kva pa nj pol doma sedim pa avto v garazi ? doklr mi ne povejo d morm ke it ?
jao jao pol treba res mal merkat..sm p mislu d je una vloga dost d ti ne murijo...sj nismo mi krivi ce cakamo na homologacijo ? ali pac ? ta drzava je tut....FastDay napisal/-a:ma ja mal izivas modre....mal z rocno...pa ene 140 po celovski....ma ja ce se normalno vozs ti nebo noben tezil......pac reces da cakas na homologacijo86-4PJ napisal/-a:ja kva pa nj pol doma sedim pa avto v garazi ? doklr mi ne povejo d morm ke it ?_DARE_ napisal/-a: okrog 2 tedna odvisno od guzve, za nekatere policaje NI dovolj vloga...no so pa izjeme
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
evo danes sel na lpp homologirat zatemnena stekla in kaj se zgodilo.... narocen sem bil ob 8.15 jaz bil tam 8.10.. pridem na salter pokazem paperje placam 31ojrov in rece da se kr zapelm na stezo... ok grem in sicer bila dva pred mano avtomobila pride en mozakar do mene prasa kaj mam in recem da homologacijo za zatemnena stekla...on rece uredu zapelte naprej...grem naprej ... ugasnem motor pride cez 10min en in se usede v avto.. in gre cez valarje za bremze!!
men nic jasno ok gre cez brez problemov..se ustavi malo naprej dva avtomobila ze stojita... gre vn pusti paperje in gre...potem cakam 15-20min...nobenega nikjer kolona se povecevala za mano...pogledam papir kaj pise glede bremz in tega...spodaj obkrozeno ni opravil tehnicnega... :O
spet sok.... ok cakam spet 35min grem tja do enega prasat kaj sploh cakamo...in rece da direktorja..in da pise da nisem opravil zaradi tega ker nimam atesta se... vredu grem nazaj k avtu cez dobrih 10min se primaje direktor in zacne podpisovat... grem tja podpise da kopijo racuna nazaj in rece lahko greste...homologacijski kartoncek tam ostane atest vse...recem kaj nj zdj naredim ce me ustavi policaj ? ja dobite po posti vse in recite da je v postopku....ok lep pozdrav recem in grem domov.... se pravi slabo uro in pol da sem dobil en podpis...to je sramota za lpp..vsi so se pritozevali...upam saj da bom cimhitreje dobil po posti homologacijo in bo mir s tem....
imam samo se eno prasanje...ce jaz naprimer sedaj grem es nekaj homologirat...ali moram se enkt placati 31eur ? ali ni treba nic ? da vpisejo v kartoncek ? se opravicujem za dolgo nakladanje...lp
imam samo se eno prasanje...ce jaz naprimer sedaj grem es nekaj homologirat...ali moram se enkt placati 31eur ? ali ni treba nic ? da vpisejo v kartoncek ? se opravicujem za dolgo nakladanje...lp