mah celi prag je hin ze... je ze lukna not Bom kupo 2 nova praga pa pelo majstori da bi vun zreze pa nove not ker se ne splaca kitat je ze prevec zazrto... Tega nebom sam delo Ja ne je smolnik ze proti lovrencu bol nagjen
Torej danes sem zaklucil z centralnim daljinskim zaklepanjem:)
Malo me je muclo ampak je slo. Zdaj deluje vse tip top
A3M se vedn jebe z adapterji tak da bodo komaj po novem letu pa gredo na strihanje prej pa se ziher kaj poslikam. Do takrat pa srecnega pa zdravega 2007
Prikljuco tudi zmigavce? Od kod si kable vleko? Sem v pon. mislo se zmigavce dokoncat pa sem odprl haubo pa 5 min v masino gledo pa zaprl je blo premrzlo pa se mi ni blo Aja pa kam si skril centralo ?
Centralo sem skril pod levi prostor za 10ke pa lepo anteno napeljal da se nic ne vidi.Vse lepo z vezicami pritrdil in je kot novo Zmigavce pa povezes tak da priklopis levega na levi pinki kabl in desnega na desni pinki kabl in dela lepo Tak mi je urosr povedal.
Aja pa se nekaj, ce bos kdaj se odloco delat centralno zadaj v vrate, je vec dela kot pa spredaj Pa se manj prostora je:)
Tud sam sem malo cudno gledal ker nisem dobil cisto istih nastavkov za moj avto. Sploh je uspeh da sem jih dobil. Cakal sem en mesec da so prisli pa se to en par. Zlo tezko je dobit stvari za petko. Zgleda zelo cudno ker je v cudni barvi in zgledajo zlo smesno sploh pa se kr ma avto crne zimske gume gor BOMO se menli spomladi ko pridejo gume gor pa vse v barvo
Nekateri boste vrjetno spremenili mnenje drugace pa nic bat ce meni nebo vsec jih tud jaz nebom mel gor Riza pa nimam rad