R5 GTT l.xx - Neki slikic moje r5-(Stran 74, Fotošuting)
glih zarad tega mi najbolj "smrdijo",pa ne pasejo na linijeurosr napisal/-a:Zmigiji so od focusa, nevem men so ful lepi, pa sm jih kr uzel.
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
kakor komuurosr napisal/-a:Ej kake linije, en zmigavc ne more linije pokvart, skor umru od smehaLiquid napisal/-a:glih zarad tega mi najbolj "smrdijo",pa ne pasejo na linijeurosr napisal/-a:Zmigiji so od focusa, nevem men so ful lepi, pa sm jih kr uzel.![]()
![]()
hvalabogu nisi umru od mojega komentarja,bi te imel na vesti
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
1999 Megane RT 1.6 16V
Sele zdle sm opazu tvoj predlog, ne bos vrjel ampak tocn to mam tud v planu, sicer sm sprva mislu dobit vse kazalcke ze orginal bele, vendar bo tale tvoja ideja cist kul, thanksprivatnik napisal/-a:p.s.: En hint - Zbrusi kazalce od zadaj, da dobis prozorne, potem pa od zadaj nalepi belo nalepko in obrezi. Tak sm js naredu in dobil takle izdelek, se mi zdi da zraven belih cifer bolj pasejo beli kazalci
http://users.volja.net/privatnik5/Stevci.jpg
kok te bo pa kostou ta tavlk servis?urosr napisal/-a:Ja motor bo sel notr ko bo avto pobarvan, drugace pa bo tavlk servis zaenkrat samo narejen, pa se to se bo naredu ko bo barvanje placanodete napisal/-a:jea![]()
kdaj pa priblizno racunas da bo motor fertik?
a bos generalno na motorju naredu?
jest mam pr seb eno veliko pi.... z motorjem, k je bl al man fertik, smo ga razdrli, zdej pa racunam kaj vse je treba zamenjat, pa pridem do ugotovitve, da je treba prakticno vse zamenjat-ogromen strosek
Ja tebe bojo spodnjji lagerji prisli okol 15 jurjov, ce mas enkrat to razdreno itak se zgorn del porihtas, dihtunge so 20jurjov, pol menjas jermen in lagerje=sponerje cirka 20 jurjov, vodno pumpo 7jurjov, olje filter, pa das glavo brusit, cirka 5do 10 jurjov, pol das glavnmo gred pregledat, pa po potrebi se batne obrocke mejas, tk da to ni mali denar, v vecini primerov je bolje kupit en fajn delujoc 16v motor pa ga furat do napake, ker da kupis zgojene jajce pa jih rihtas kr tk , brez da se ti gre da ga mas dolgo, pol ni racunice.