R19 16V urejanje notranjosti str. 7

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

R19 16V urejanje notranjosti str. 7

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Ja avto se ni prodal in ga imam se vedno v lasti 8) . Pocasi ga se rihtam, kar se je do zdej naredl ste tak vidl, v planu pa mam se menjavo armatre, menjavo levega el. pomika stekel in rihtanje ajnlaserja.

Se ena slika kak trenutno zgleda avto, sicer je mal starejsa ampak od takrat ni blo vecjih sprememb.

Slika

LP
Zadnjič spremenil privatnik, dne 11 Mar 2008, 22:45, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Potem sem res videl, kar sem mislil da sem na avto.net...

Nisem vedel da se prodaja. Kaj imas sedaj?

Lp
Uporabniški avatar
privatnik

Imam tole 19tko, ce bi jo prodal bi bil pesec :lol:
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Hehe, kaj pa je z cabrio?

Lp
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

sm ti ze napisal, ne je prodat, k ti bo zal :( ... k sm gledal tisto temo kok dela si vlozu v njo, pa to ... pa ne bos za 300 jurjev prodal vse to ... :( ... drugac je pa ena lepsih kar sm jih kdaj vidu ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
privatnik

Nazalost lahko vlozis not miljon pa za nekatere ne bo vredno nic vec. Lahko nardis generalko na masini, pomenjas pol delov itd. pa bo za enga isto kot ena nic rihtana, v katero bo mogu se dost vlozit ce bo hotu met tiptop. Moja pa nazalost ni tiptop, sicer delam na tem da bo ampak ko pride en kupovat je vsaha napakica vredna nekaj popusta.
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Tak je, jest sm mojo kupu korkl tok zrihtano, ampak ce mas str avto dela ne zmanka gotovo. Ce ze vse dela je pa treba kej postrihat.
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

privatnik napisal/-a:Nazalost lahko vlozis not miljon pa za nekatere ne bo vredno nic vec. Lahko nardis generalko na masini, pomenjas pol delov itd. pa bo za enga isto kot ena nic rihtana, v katero bo mogu se dost vlozit ce bo hotu met tiptop. Moja pa nazalost ni tiptop, sicer delam na tem da bo ampak ko pride en kupovat je vsaha napakica vredna nekaj popusta.
In zakaj bi jo pol prodal??? rajs sam vlozis se neki v njo, pa je tiptop ... jst sm v svojga cliota ze zmetal dnarja, vec al manj tok kokr je bla vrednost k sm ga kupu, pa ga ne prodam, za noben denar ... pocasi, pa bo ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
privatnik

Kot nekateri ze veste, nekateri pa ne sm se zaradi nenormalne povecane porabe in pa zaradi prejsnjo soboto sesutih getribov odlocil za menjavo srcka in menjalnika. No menjava je potekala ta vikend, delal sem pretezno sam, avto pa je zalavfal danes ob 21:00. Tak da avto bo se kr ostal pr bajt, se pa vidmo na kakem srecanju ;).
Aja slik ni ker sem delal sam in mi z mastnimi rokami ni po fotoaparatu za sarit :lol: .
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

No lepo da si se tako odlocil, kolikor si ze vlozil na ta avo dela in denarja, bi ga ti bio verjento zelo zal... :)
Ceprav zaradi povecane porabe vrjetno ne bi rabil motorja menat, pomoje je sobe spral... Aja, a se je auspuh kej bl greu pr kolektorju k je mela povecano porabo? Ce je bila razlika opazna, so bile sigurno sobe...
Slika
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Lepo je slisat, da je motor zalaufu. Na zacetku menjave sem ti druzbo delu, pa v napoto sem ti bil :lol:

Upam, da bo ta masina delala tako kot mora in da se crn oblak na tvojim avtom razkadil...
Uporabniški avatar
privatnik

ni blo nobene napote, smo pa kako pametno rekl ;). Drugace pa tudi jst upam da bo zdej tiktakalo vse tako kot mora, jutri je probefar 8) ker danes mi se ni uspeo haube in stostange gor zmontirat.
Uporabniški avatar
privatnik

Evo 8 dni je pa laufu :lol: :lol: danes mi je crknu alternator, oziroma upam da je crknila samo signalna lucka na stevcu. Domov sm prguru z 9V napetosti na akumulatorju, glih tolk da sm ga se v garazo spravu 8) .
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

upam da jo bos postimu, ker je res lep avto!
Slika
Uporabniški avatar
privatnik

K..c pa lepota ce vsak tedn crkne :lol: :lol: :lol: :lol: .
Zadnjič spremenil privatnik, dne 26 Mar 2007, 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori