Ja avto se ni prodal in ga imam se vedno v lasti . Pocasi ga se rihtam, kar se je do zdej naredl ste tak vidl, v planu pa mam se menjavo armatre, menjavo levega el. pomika stekel in rihtanje ajnlaserja.
Se ena slika kak trenutno zgleda avto, sicer je mal starejsa ampak od takrat ni blo vecjih sprememb.
LP
Zadnjič spremenil privatnik, dne 11 Mar 2008, 22:45, skupaj popravljeno 3 krat.
sm ti ze napisal, ne je prodat, k ti bo zal ... k sm gledal tisto temo kok dela si vlozu v njo, pa to ... pa ne bos za 300 jurjev prodal vse to ... ... drugac je pa ena lepsih kar sm jih kdaj vidu ...
Nazalost lahko vlozis not miljon pa za nekatere ne bo vredno nic vec. Lahko nardis generalko na masini, pomenjas pol delov itd. pa bo za enga isto kot ena nic rihtana, v katero bo mogu se dost vlozit ce bo hotu met tiptop. Moja pa nazalost ni tiptop, sicer delam na tem da bo ampak ko pride en kupovat je vsaha napakica vredna nekaj popusta.
privatnik napisal/-a:Nazalost lahko vlozis not miljon pa za nekatere ne bo vredno nic vec. Lahko nardis generalko na masini, pomenjas pol delov itd. pa bo za enga isto kot ena nic rihtana, v katero bo mogu se dost vlozit ce bo hotu met tiptop. Moja pa nazalost ni tiptop, sicer delam na tem da bo ampak ko pride en kupovat je vsaha napakica vredna nekaj popusta.
In zakaj bi jo pol prodal??? rajs sam vlozis se neki v njo, pa je tiptop ... jst sm v svojga cliota ze zmetal dnarja, vec al manj tok kokr je bla vrednost k sm ga kupu, pa ga ne prodam, za noben denar ... pocasi, pa bo ...
Kot nekateri ze veste, nekateri pa ne sm se zaradi nenormalne povecane porabe in pa zaradi prejsnjo soboto sesutih getribov odlocil za menjavo srcka in menjalnika. No menjava je potekala ta vikend, delal sem pretezno sam, avto pa je zalavfal danes ob 21:00. Tak da avto bo se kr ostal pr bajt, se pa vidmo na kakem srecanju .
Aja slik ni ker sem delal sam in mi z mastnimi rokami ni po fotoaparatu za sarit .
No lepo da si se tako odlocil, kolikor si ze vlozil na ta avo dela in denarja, bi ga ti bio verjento zelo zal...
Ceprav zaradi povecane porabe vrjetno ne bi rabil motorja menat, pomoje je sobe spral... Aja, a se je auspuh kej bl greu pr kolektorju k je mela povecano porabo? Ce je bila razlika opazna, so bile sigurno sobe...
ni blo nobene napote, smo pa kako pametno rekl . Drugace pa tudi jst upam da bo zdej tiktakalo vse tako kot mora, jutri je probefar ker danes mi se ni uspeo haube in stostange gor zmontirat.
Evo 8 dni je pa laufu danes mi je crknu alternator, oziroma upam da je crknila samo signalna lucka na stevcu. Domov sm prguru z 9V napetosti na akumulatorju, glih tolk da sm ga se v garazo spravu .