Duli napisal/-a:100k za cel avto je skoraj zastojn. ne vem kako bi to lahko blo kvalitetno.
Pa ti povem da je kr vredu naredo mojster. Plus tega je avto mogo kitat ker ga je dobila toca. Pa se vse je lepo zapeko se pravi tak kot se more naredit
mah oni navadni od 16vja pride gor ko majo 19stke v pondelek pa nove slikice ne da se mi zdaj it delat skup avta 100k malo smesna cena ker jas sn dal za 1l barve 21k =D
Duli napisal/-a:100k za cel avto je skoraj zastojn. ne vem kako bi to lahko blo kvalitetno.
Pa ti povem da je kr vredu naredo mojster. Plus tega je avto mogo kitat ker ga je dobila toca. Pa se vse je lepo zapeko se pravi tak kot se more naredit
100k (se v tolarjih) je kr ugodna cena za ceu avto, za tak denar bi ga se jest dau postrihat(ne svojga, kj je uredu)ampak cena je res ugodna
kaj pa kvaliteta? brez napake al je s kej napakami?
Hja ti si napisal da si dal 21k za barvo pa tud ce je bil trdilec laka pa vse to ne sme pri 21k. Govorim ti iz tega ker moj foter dela na tem in pozna kak se stvarem tece.Plus tega vazno da si ti zadovoljen jaz pa ti pravim da bi se dalo nared vredu mogoce se boljse za bolj poceni dnar.