bencinska pumpa
bencinska pumpa
zanima me ce ima se kdo take probleme s pumpo kot jaz,namrec ko avto vzgem mi ful piska ta pumpa in tudi med vozno se jo ful slisi,ali je to normalno pri twingotu da se pumpa tko slisi?
lp
lp
To pomen da je ze mal pokvarjena....ne morm ti pa povedat kdaj bo sla v franze...lahk jutr, cez 3 leta, lahk pa da bo kr delala. Vsaj jest mam take izkusnje.
Moje mnenje je tako, da pocakej da bo crknila pol pa menjaj.
off: A mas tega twingota ze dolgo al si ga pred kratkim kupila?
Moje mnenje je tako, da pocakej da bo crknila pol pa menjaj.
off: A mas tega twingota ze dolgo al si ga pred kratkim kupila?
Enigma motorsport
Lahko jo zamenjas ker ni nevem kaksen strosek (samo motorcek oz. pumpica). Mal pejt povprasat do lakalnih majstrov za ceno z montazo.lily napisal/-a:twingota imam sedaj 14 dni,tko da sedaj nevem ali bi jo kar zamenala ali naj pocakam da mi cisto crkne samo pol lahko nek na cesti ostanm!
Enigma motorsport
ce imas kaj denarja odvec menjaj, ker se zna zgoditi da ti crkne ravno takrat ko ga ne bos imelalily napisal/-a:twingota imam sedaj 14 dni,tko da sedaj nevem ali bi jo kar zamenala ali naj pocakam da mi cisto crkne samo pol lahko nek na cesti ostanm!
...ce je pa ze sedaj denarnica suha potem lahko se malo pocakas
meni je pumpa na R21 piskala vec kot 2 leti pa ni crknila, ocetu na laguni piska ze eno leto pa ni crknila
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pumpa kosta (pisuka, meni se zdi da sem dal okoli 20 jurjev samo za pumpo, + nekaj zezanja da sem zamenjal). Slisi se jo precej, v vsakem primeru pa priporocam najprej menjavo bencinskega filtra, ki tudi ne kosta veliko.
P.S. - jaz sem jo zadnjic menjal, ker je crknila v momentu pri prevozenih 45.000 kilometrih, brez da bi kdajkoli tulila.
Pri mojem je 50.000 naredila s tuljenjem, potem je avto sel. Tako da- mogoce tiste ki tulijo, ne crknejo tako hitro, ker so druge firme
P.S. - jaz sem jo zadnjic menjal, ker je crknila v momentu pri prevozenih 45.000 kilometrih, brez da bi kdajkoli tulila.
Pri mojem je 50.000 naredila s tuljenjem, potem je avto sel. Tako da- mogoce tiste ki tulijo, ne crknejo tako hitro, ker so druge firme
LP, Samojed
ko sem kupil twinga sem jo takoj zamenjal saj je piskala...
pri punci piska pri tanku...meni pa je se pri armaturi nekje
no vsaj od tam se je zdelo da prihaja zvok 
ja mislim da je res okrog 100eur ampak ce te ne moti tako, potem se pocakaj
drugace pa to ne pomeni da bo kmalu crknila...saj piska tudi pri kangoojih itd...to pac tko je...
pri punci piska pri tanku...meni pa je se pri armaturi nekje
ja mislim da je res okrog 100eur ampak ce te ne moti tako, potem se pocakaj
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Re: bencinska pumpa
lily napisal/-a:zanima me ce ima se kdo take probleme s pumpo kot jaz,namrec ko avto vzgem mi ful piska ta pumpa in tudi med vozno se jo ful slisi,ali je to normalno pri twingotu da se pumpa tko slisi?
lp
Na nasem twingicu se ta pumpa oglasa ze od novega (letnik 2003). So rekli, da je to normalno in do danes se ni crknila. tok tok