stevec

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
lily

stevec

Odgovor Napisal/-a lily »

zanima me ce kdo ve ce se da malo bolj osvetliti stevec,saj ko prizgem luci sploh pa ce je sonce se ful slabo vidi.

hvala za odgovore
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Re: stevec

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

lily napisal/-a:zanima me ce kdo ve ce se da malo bolj osvetliti stevec,saj ko prizgem luci sploh pa ce je sonce se ful slabo vidi.

hvala za odgovore
mozno da imas kaksno pregoreto zarnico v stevcu :!:
saj stevec sestavljajo 4ri zarnice
je pa se ena moznost, da zamenjas serijsko folijo, ki se skriva za stevcem (zelena) z bolj prosojno, ampak v tem primeru ti rezerva ne bo svetila oranzno :!:
Zeljeno folijo (naj ne bo cisto prosojna, vsaj bela ali pa bolj prosojna zelena) odrezes po meri originalne...
za ta poseg moras sneti zgornji del armaturne plosce, pod katero je ohisje stevca v katerem je vezje in podatkovni kabel ki pride iz racunalnika....zato pri odklapljanju le tega pazljivo :!: konektorcek ki je vklopljen v stevec ima pri straneh dva zatica katere moras razrahljati in potem sele izklopiti ven iz stevca....saj lahko kaj hitro kaj polomis, ce ni dovolj pazljivosti :!:
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Krizi
Kraj: Ljubljanska kotlina

Re: stevec

Odgovor Napisal/-a Krizi »

lily napisal/-a:zanima me ce kdo ve ce se da malo bolj osvetliti stevec,saj ko prizgem luci sploh pa ce je sonce se ful slabo vidi.

hvala za odgovore
Ze v osnovi svetijo dosti svoh tako, da obstaja ena resitev.
Jaz tega se nisem uspel narediti vndar en manjsi kabel z elektronko katerega odscipnes in s tem zarek na samem stevcu.

Pri tem bi ti znal Modri Drikac najvec povedat in ti svetovat kjer kabel tocno je to, ker vem, da se da.
...prej bo dala, prej bo frej...

Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek... :D

Ponosni clan Reno kluba Slovenija
lily

Odgovor Napisal/-a lily »

ok hvala ti nekej se bo ze ustimal
Krizi
Kraj: Ljubljanska kotlina

Odgovor Napisal/-a Krizi »

lily napisal/-a:ok hvala ti nekej se bo ze ustimal
Ce en bo slo, ti kr prasej!
...prej bo dala, prej bo frej...