zanima me ce kdo ve ce se da malo bolj osvetliti stevec,saj ko prizgem luci sploh pa ce je sonce se ful slabo vidi.
hvala za odgovore
stevec
Re: stevec
mozno da imas kaksno pregoreto zarnico v stevculily napisal/-a:zanima me ce kdo ve ce se da malo bolj osvetliti stevec,saj ko prizgem luci sploh pa ce je sonce se ful slabo vidi.
hvala za odgovore
saj stevec sestavljajo 4ri zarnice
je pa se ena moznost, da zamenjas serijsko folijo, ki se skriva za stevcem (zelena) z bolj prosojno, ampak v tem primeru ti rezerva ne bo svetila oranzno
Zeljeno folijo (naj ne bo cisto prosojna, vsaj bela ali pa bolj prosojna zelena) odrezes po meri originalne...
za ta poseg moras sneti zgornji del armaturne plosce, pod katero je ohisje stevca v katerem je vezje in podatkovni kabel ki pride iz racunalnika....zato pri odklapljanju le tega pazljivo
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Re: stevec
Ze v osnovi svetijo dosti svoh tako, da obstaja ena resitev.lily napisal/-a:zanima me ce kdo ve ce se da malo bolj osvetliti stevec,saj ko prizgem luci sploh pa ce je sonce se ful slabo vidi.
hvala za odgovore
Jaz tega se nisem uspel narediti vndar en manjsi kabel z elektronko katerega odscipnes in s tem zarek na samem stevcu.
Pri tem bi ti znal Modri Drikac najvec povedat in ti svetovat kjer kabel tocno je to, ker vem, da se da.
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija