New Megane by scrat

Predstavite Vašega Renault-a
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Duli napisal/-a:tu je potli porabe za 8.03 litra, ne pa 7.4l.
Tok kaze pac povprecno porabo. Nism zdj su na roke racunat.
Sj tko so mi rekl, da bo pozimi pil okoli 8L, poleti pa okoli 7L. Semaforji in lj promet so zajebani. :wink:

Pa tudi v unmu postu sm napisu, da pije kaksne pol litra vec kot scenic.
Zadnjič spremenil scrat, dne 03 Jan 2007, 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.
scrat

BeaM_X napisal/-a:Lep je lep,dej se ksno sliko notranjosti nalimej.
Bom jutr posliku notranjost in nalimal slike.
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Lep Megane, ce bo vse po sreci in ce bo tudi naslednje vozilo Renault, potem bom tudi sam nekaj podobnega nabavu, samo ce se bo le dalo crnega. :D

Veliko varnih km.
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

eto se jas se pridrzujem: veliko srecnih km ;) pa mati vedno pravi po pameti, ne po cesti !
scrat

James napisal/-a:Lep Megane, ce bo vse po sreci in ce bo tudi naslednje vozilo Renault, potem bom tudi sam nekaj podobnega nabavu, samo ce se bo le dalo crnega. :D

Veliko varnih km.
Ti kar kupi. Ne bo ti zal. Lepo se pelje...drzi se k prliman na cesto in to z 185 gumami. K bodo spomlad spet 205 gor...bo pa k na tracnicah.
Uporabniški avatar
James

Odgovor Napisal/-a James »

Samo jaz bi vzel 1.5dCi, ker me drugace pride registracija predrago. Ne vem pa kak se kaj odnesejo ti motorji za tako tezak avto.
scrat

Baje, da ni tok svoh...ma 100KS...tko kt je imel moj Scénic 1.9...ne vem pa kok ma navora zadeva. Teza mojga avta je 1250kg...pomoje je diesel malo tezji zaradi masine. To ti bo pa Solero znal povedat.
Imperator

Odgovor Napisal/-a Imperator »

tole mam zate:

- strihanje letvic
- orenk u poden (-60 mm)
- 17 col
- temne sajbe
- odbijaci od RS al pa fazer

je biu tist scenic precej lepsi. tole mi nekak ful ne zgleda, mogoce pa sam men serijski megane ne sede.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

ce ze ne bos dajal vec kot 17 col gor ok,ti ne bom govoru da dej 18 ( namrec zgledale bi svinsko dobro ),potem ga saj spusti za ene 40mm,da nebo tako visok,potem prvo odbijac bi dal od RS-a,strihnu letvice na vratih v barvo avta,pa kluke tud seveda,zadni obijac bi pa pustu tak kakor je,samo one letvice dal dol in ono zakital pa postrihal ponovno seveda in bi blo bomba! :shock: to sm zdle reku kaj bi js naredu,ce bi se lotu predelave,kaj bos pa ti naredu pa glej da bo estetsko,ker ni grsega kod slabo zrihtan avto in bi blo skoda tega megancka unicvat :)
.::TEAM SPIRIT::.
scrat

Sm ze razmislu glde strihanja letvic in pa kljuk. Kam bi bilo to najbols peljat, da dobr nardijo? Tle v lj al pa v bliznji okolici?
Uporabniški avatar
En3r6Y
Kraj: Radomlje

Odgovor Napisal/-a En3r6Y »

scrat - lep lep megancek!
scrat

En3r6Y napisal/-a:scrat - lep lep megancek!
Thanks man!
Uporabniški avatar
Solero

Odgovor Napisal/-a Solero »

Cisto tak. Za avto je dal cca 10000eur+1500eur(zavarovanje). Za to kar vi pravite, odbijac od RS in barvanje ter felne 17" oz 18" + gume, barvanje letvic in kljuk. Lahko pripravi se cca 4000eur:wink: Ce se mu to financno izzide. Ni mali zalogaj tole. In ko sesteje te stroske itd. pride na cca.16000eur vse skupaj. In ko imas enkrat tak denar, bi pa jaz na njegovem mestu razmislil, ce bi kupil 3leta rabljen avto. Za ta denar dobis novega Clia III 1.6 16v z Privilege opremo in se nekaj ti ostane pa imas 4leta garancije :wink:

Malo za razmislek...

Pa se tak je v kolikor imas avto kasko. Lahko v primeru kaksne nesrece pozabis na teh 4000eur v kolikor nisi dal naknadno avtomobila zavarovat se z temi spremembami.
scrat

Tocno to kar si napisal Solero. Zelo pametno razmisljas 8) . Tudi jaz razmisljam v tej smeri. Tok stvati k sm hotu na scenicu narest...se dobr da jih nism...bi vrgu stran denar. Tko, da tok stvari ne bom delu. Samo volan v usnje in mogoce temne sipe...povdarek na mogoce.

Avto mi je ze sam po sebi zelo lep. 8)
Uporabniški avatar
MaT3y
Kraj: Radeče

Odgovor Napisal/-a MaT3y »

Dober nakup. Se pa tudi jaz pridruzujem najbolsim zeljam!
Odgovori