clio ph1 osvetlitev

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
N33YO

clio ph1 osvetlitev

Odgovor Napisal/-a N33YO »

zdravo

mene pa zanima ali so pri cliotu osvetljeni uni gumbi za gretje k jih vrtis ker do zdej bratu nc ne sveti od punce matki tud ne sveti pa se enmu kolegu tud nc ne sveti pa me zdej zanima a sploh je to osvetljen preden grem razderat pa toplo vodo odkrivat :lol: aja clioti so pa 1.2 RL - 94, 1.2 RN - 94, in 1.2 - RN 97
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

sveti sveti
Slika
Uporabniški avatar
theD3viL

Odgovor Napisal/-a theD3viL »

sveti..k bos popravlu sam povej kako si naredu da ti ornk drzi zarnco oz. kako si zalotu oz. sploh kaj si naredu ker iscem odgovor v drugi temi :) :?
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

ni ti treba zarnce nc lotat sam notr jo porines pa mora stat, saj pri meni je slo tko in dela ze vec kot eno leto B.P.
Slika
Uporabniški avatar
Gasilec
Kraj: Zagorje o/S

Odgovor Napisal/-a Gasilec »

Fora je v tem, da je samo ene zarnica in ko ta zarnica crkne je tema. Zarnica je ista kot tiste za rasvetljavo stevca.
Clio RS
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

dada
vsaki mesec to menjavam
odtegnes stiri sraufe vzames komplet konzolo ven pa je odzadaj en crni cep v njem je pa zarnica cisto mala. orginal servis 100sit

menjas,zasraufas nazaj,vklopis pozicijske stvar deluje
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
theD3viL

okej pardon, sm se zmotu, sm mislu da une za maglenke, vse 4 pa tko naprej, to je bl tezka.
Uporabniški avatar
N33YO

no fajn pol bom pa kr 3 nabavu k bom ze u akciji bom se pr drugih dveh zamenju :D
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

ja pri stikalu za vse stiri pazi,ko ga bos razdiral. so notri zobci za kontak. enega zvijes si v papa, ker to stikalo kontrolira vse smerokaze.
jaz sem enga malo zvil pa blinkerji kr niso delali pravilno.
sem zamenjal stikalo,pustil na miru pa je se kr brez lucke :D :D
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
theD3viL

Rambo: ene serije majo prek tega stikala zvezan, ene ne.

Js sm naredu isto napako ampak mi je uspel rest ... sam prov sm mogu postavt nazaj vse tko k so bli.

Kako si pa v ostalih stikalih resu problem z zarncam k se noce lot prjet? Js sm pr useh 4 kr zalotu direkt na une kontakte..pr ostalih pa vcasih sveti vcasih ne :?
Uporabniški avatar
N33YO

jaz sm pa dons zamenju zarnce u konzoli za gretje pa pr uri in zdej zgleda velik bols 8) tista 3 stikala za zmiguce, gretje zadnje sipe in meglenke me pa niti ne motjo ce ne svetjo
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

jst sm zadnjic menjal za meglenke, gretje zadnje sipe (ce ma kdo kaksno odvecno stikalo za gretje zadnje sipe se priporocam : ) ), za zadnje meglenke ... uno za 4 zmigavce pa sm razdrl stikalo, samo ni nobene zarnice notr ... a je to normalno, al ne? ker so sami tiste zicke oz. jezicki notr ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
theD3viL

RoZleht: kako ni zarnic? Aja pr unih treh (spredne zadne maglenke pa gretje za zadno sipo) mors dat se eno gumico dol oz. neki no kaj js vem kaj je tist :)

Za vse ster pa sam snams pa more bit na eni strani zarnca prlotana na spodnja 2 kontakta pa sam iz necim odstranes use skp, zakrivis une zicke od zarnce pa prlotas gor, ceprov ne prime =/ ... :)
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

ja ni nc ... pr unih dveh (gretje sipe, pa zadnje meglenke) je prov taka lukna za zarnco ... pr stikalu za vse 4 zmigavce, ni pa nc ... samo une zicke so oz. jezicki ... pa nc druzga ... to je blo tud men cudno ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
theD3viL

pr ush sterih se prav da je en probavu menat pa ni znou oz. se mu ni prjel (men se tud ni)..

Js sm naredu tko da sm use cist use dau stran (da je blo sam dno - sam tisti kontakti k so na drugi strani) pol sm pa direkt gor nalotu zarnco.

Za une 3 pa pac naloti ke k je prostor uziroma une zicke ane? Ce se da?

Sporoc ce ti je slo!
Odgovori