Nizanje avta
-
zoranwagen
Nizanje avta
Svojega Cliota bi rad za ne 3 cm k tlem spustu! Pa sem malo okoli klical za cene. Poklical sem tud Renaultov servis. Tam pa mi razlozjo, da renault nizjih feder nimajo. Ce pa bom dal druge fedre gor mi ugasnejo vse garancije-tudi protikorozijska.
Tak bom reku fedre grejo gor!!!! In naj samo poskusajo, ce mi el. sipa ne dela to razlozit z tem, da so fedre krive!!
Tak bom reku fedre grejo gor!!!! In naj samo poskusajo, ce mi el. sipa ne dela to razlozit z tem, da so fedre krive!!
kako nimajo?
pejd k malgaju--kjer so jih men za safrane ponujali za ca. 60.000sit =sportne fedre-
-morjo jih imet---to ste se neki narobe razumel
ce pa hocs ti pa lahko dam en kontakt od enga tipa ki ima posebno napravo s katerimi ti kar tvoje tolk mocno ogreje-->da jih s tem skrajsa kljub temu pa elasticnost ostane ista!!
lp
johny
pejd k malgaju--kjer so jih men za safrane ponujali za ca. 60.000sit =sportne fedre-
-morjo jih imet---to ste se neki narobe razumel
ce pa hocs ti pa lahko dam en kontakt od enga tipa ki ima posebno napravo s katerimi ti kar tvoje tolk mocno ogreje-->da jih s tem skrajsa kljub temu pa elasticnost ostane ista!!
lp
johny
-
zoranwagen
Ne me hecat, na strani od A3Ma so fedri od apexa -40 mm po ceniku 33.900 sit, ce pa narociš prek interneta pa še -5% popusta!!!!zoranwagen napisal/-a:A3m mi je apexove -30 ponujal za cca. 40.000 sit. Bom pa še na real vprašal-malgaja ne prenesem!!!
EKO:
http://www.a3m.si/shop/price_lists/ceni ... prings.htm
-
zoranwagen
Mas prav, ko sem pa bil tam mi je sef rekel, da obstaja samo -30. Bom moral vprasat kaj je zdaj to!yeba napisal/-a:Ne me hecat, na strani od A3Ma so fedri od apexa -40 mm po ceniku 33.900 sit, ce pa narocis prek interneta pa se -5% popusta!!!!zoranwagen napisal/-a:A3m mi je apexove -30 ponujal za cca. 40.000 sit. Bom pa se na real vprasal-malgaja ne prenesem!!!
EKO:
http://www.a3m.si/shop/price_lists/ceni ... prings.htm
OK, samo kako je s homologacijo in garancijo ?habbke napisal/-a:Ce ze kupujes fedre se oglas pr PROCARu u Kranju, ma boljse fedre od APEXA...FK se imenujejo, so res mal drazji ampak so velik boljsi-se ne posedejo k apexi-preverjeno! Pa se vec varijant nizanja mas, celo do 60mm ga lahk u tla spucas
Ali jih lahko kupis tam in jih montiras na Renaultu za priznanje
garancije?
Chip
Pri katerem?pro2c napisal/-a:pri enemu od dveh pooblascenih servisov v MB sem vprasal (ze pred pol leta) in imajo za cliota nizje sportne vzmeti dobro znane Apex -350 ali -400mm + homologacija in seveda ti vse garancije drzijo. Material + delo pride 35 jurjev!
V RDO centru mi ponujajo za ca 30k SIT nizanje 30mm od APEX-a seveda

Navadn! TUV dobiš zraven tko da ni pene, pa še lastnik je vedno prisoten pri montaži... GLede garancije ti ne morejo nic,ce maš ti vse homologirano ti lahko samo povlec...Chip napisal/-a:OK, samo kako je s homologacijo in garancijo ?habbke napisal/-a:Ce že kupuješ fedre se oglas pr PROCARu u Kranju, ma boljše fedre od APEXA...FK se imenujejo, so res mal dražji ampak so velik boljši-se ne posedejo k apexi-preverjeno! Pa še vec varijant nižanja maš, celo do 60mm ga lahk u tla spucaš
garancije?
Chip
ja res je!habbke napisal/-a:Navadn! TUV dobis zraven tko da ni pene, pa se lastnik je vedno prisoten pri montazi... GLede garancije ti ne morejo nic,ce mas ti vse homologirano ti lahko samo povlec...Chip napisal/-a:OK, samo kako je s homologacijo in garancijo ?habbke napisal/-a:Ce ze kupujes fedre se oglas pr PROCARu u Kranju, ma boljse fedre od APEXA...FK se imenujejo, so res mal drazji ampak so velik boljsi-se ne posedejo k apexi-preverjeno! Pa se vec varijant nizanja mas, celo do 60mm ga lahk u tla spucas
garancije?
Chip