Renault kljuc - pomoc

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
matevz
Kraj: kamnik

Renault kljuc - pomoc

Odgovor Napisal/-a matevz »

Mam problem ker sem izgubil kljuc od safrana. :(
Vem pa da je kljuc isti kot od cliota,expresa,lagune...sej majo skoraj vsi iste kljuce.
Glede na to da nov pride precej denarja me zanima ali lahko uporabim kljuc od drugega modela. Zanima me predvsem zaradi kode za vzig in daljinskega zaklepanja. Kovinski del kluca bom lahko sam zhrihtal zanima me samo kaj je s pametjo kljuca
Hvala in l.p. Matevz
agerksic

Odgovor Napisal/-a agerksic »

Ne mores uporabit drugega. Narocit moras novega po sasiji.
Uporabniški avatar
broker

Odgovor Napisal/-a broker »

kljuc pride caa 100eur
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

evo menjal sem kljuc na kliotu letnik 2000, strosek 26.000 sit, sem imel pa podobne simptoe kot jih navajas, najprej obcasno je bilo mogoce avto vzgati potem naenkrat ne vec in tudi odkleniti na daljinca se ga ni dalo, v kljucu je spominski modul, s kodo za vzig, ob kljucavnici pa je citalec te kode, ce avto lahko odklenes ne mores ga pa vzgati ni nujno, da je kljuc, poleg navedenega bi morala kontrolna lucka utripati hitreje kar je znak, da je nekaj narobe s citanjem kode na kljucu, kljuc ali citalec..
Ales33

Re: Renault kljuc - pomoc

Odgovor Napisal/-a Ales33 »

Vprasaj kakega avtoelektrikarja. Meni kljuc ni prepoznakl kode, pa sva enostavno pravo zico, ki vodi do racunalnika precvikala in blokado na ta nacin odstranila. Seved pa je treba vedet katera zica, pa avto mora laufat.

No ja centralnega zaklepanja pa ne resis s tem :(
Odgovori