Clio III l.06 - by obby led luci (update str. 14)
- Need 4 ultra speed
Ok thanx, me je samo zanimalo ce kaj skodi lucem. Ko bota imela montirano pa naredita kako fotko zvecer da vidimo kako sveti.clioIII napisal/-a:Need 4 ultra speed napisal/-a:povejte ce je kaj razlike glede svetilnosti, al je to samo lari-far??? Mene tudi ze nekaj casa mikajo ti xsenon wannabe's. Pa zanima me ce kaj skodi fokusom al pa sprednjemu steklu (beri plastiki), ker imajo te xsenonske zarnice vecjo temperaturno vrednost....
To ne drzi!
Navadna zarnica je 55w, xenon pa 35w! In ti manj skodi plastiki xenon kot halogen, ker je hladnejsa! In tudi plastika na zarometu je je hladna in se tudi sneg in zmrad ne stopita, kot pri halogenkah!
Montiral bom jutr kit, ampak sem ze dons postudiral kje in kako balaste! Bo slo brez problema! Ko bo narejeno jutri bom poslikal kam sem jih dal in nalozil slike!
Cena ni bila 54k ampak 39k isto z racunom in garancijo!
Evo kot receno slikce! Sem danes cel popoldne slikal ampak to poslikat da se vidi kako zgleda je nemogoce! Evo vsaj malo za predstavo: (slike so pa zelo slabe - mobitel):

In pa posledica montiranja:

Kako sem spravil fedrco cez kable od zarnice?
- Sorazmerno preprosto ceprav zelo tezko
Najprej sem oba kabla potisnil skozi fedrnico, da sta bila ze skozi, potem sem vstavil zarnico (komaj) v zaromet in fedrnico normalno zataknil kamor mora it! Preden sem jo pa pritdil, sem pa potegnil kable skozi kolikor se je dalo, in potem lahko zapnes fedrnico cez zarnico! TO JE EDINA VARJANTA KAKO ZARNICO PRITRDIT! Ce jih ne das skozi fedrnico ne gre! Brez kakrnih koli drasticnih sprememb!
Moram pa povedati da je bila montaza za******, in ce bi vedel koliko casa mi bo vzelo in zaj****** se verjetno nebi odlocil za kit!
Ampak koncu koncev je voznja ponoci FENOMENALNA! Prometni znaki, macje oci CRTE NA VOZISCU se svetijo kot hudic! In vse 3 ure montaze, podrsane roke in veliko izgubljenih zivcev se je na koncu izplacalo!
Da o izgledu ne govorim

In pa posledica montiranja:

Kako sem spravil fedrco cez kable od zarnice?
- Sorazmerno preprosto ceprav zelo tezko
Najprej sem oba kabla potisnil skozi fedrnico, da sta bila ze skozi, potem sem vstavil zarnico (komaj) v zaromet in fedrnico normalno zataknil kamor mora it! Preden sem jo pa pritdil, sem pa potegnil kable skozi kolikor se je dalo, in potem lahko zapnes fedrnico cez zarnico! TO JE EDINA VARJANTA KAKO ZARNICO PRITRDIT! Ce jih ne das skozi fedrnico ne gre! Brez kakrnih koli drasticnih sprememb!
Moram pa povedati da je bila montaza za******, in ce bi vedel koliko casa mi bo vzelo in zaj****** se verjetno nebi odlocil za kit!
Ampak koncu koncev je voznja ponoci FENOMENALNA! Prometni znaki, macje oci CRTE NA VOZISCU se svetijo kot hudic! In vse 3 ure montaze, podrsane roke in veliko izgubljenih zivcev se je na koncu izplacalo!
Da o izgledu ne govorim
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197
Bom pa se poskusal malo poslikat jutri in v torek ce bo kaka uspela!
Zelo tezko je slikat svetlobo!
Bi moral imeti kak boljsi fotoaparat!
Lahko se pa zmenimo in ce ima kdo kaj boljsi fotkic da se malo poslika! Pa se na kaksno pijacko letimo da se bolj spoznamo se
Zelo tezko je slikat svetlobo!
Bi moral imeti kak boljsi fotoaparat!
Lahko se pa zmenimo in ce ima kdo kaj boljsi fotkic da se malo poslika! Pa se na kaksno pijacko letimo da se bolj spoznamo se
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197