Renault 5 GT Turbo

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

A mas ti zdej original GT Turbo? A je nebi raje pustil z original motorjem? Ne legende spreminjat!
Uporabniški avatar
N33YO

Odgovor Napisal/-a N33YO »

ja trenutno je u petki samo 1.4 motor od campuske
drugac je pa ta petka original GT turbo ni nobena predelava iz campuske, samo je fora k mu je sla turbina :smt047 mal kasnej je sla pa pol se masina :roll: tko da zdej se je rok odlocu da bo dav u petko 1.8 16V ker dobro ohranjeno masino od GTT je tezko dobit sicer pa bo rok vec povedu o tem :wink:
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

GENESIS napisal/-a:Evo da mau pism, vidm da pisete na mojo temo, lepo ,lepo. V glavnem da dam za zacetek link http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1141647

Po tem linku vam je lohka kaj hitr jasn kaj bom dau v mojo zverinco, pospeski bi mogli bit podobni kot prej, se prav neki malga cez 7 sec, motor lepo pase notr, lahko mi pa svetujete a naj obdrzim zdajsnji menjalnik al unga zdej ga mam od petke 1.4, sam je ze bl u pizdi hehe. No pa k gledate link si se posebej litke poglejte ker jih bom po koncanem delu tudi prodaju.
Vsekakor uporabi menjalnik od 16Vja, ker je dost krajsi kot od 5ke 1.4. Verjetno bi pasal na 1.8 masino tudi menjalnik od 1.4 5ke, ampka bodo prestave dolge kot ponedeljek :D

Katere litke bos prodajal.. ..tvoje 14ke al te 15ke od 16Vja?
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

N33YO napisal/-a:ja trenutno je u petki samo 1.4 motor od campuske
drugac je pa ta petka original GT turbo ni nobena predelava iz campuske, samo je fora k mu je sla turbina :smt047 mal kasnej je sla pa pol se masina :roll: tko da zdej se je rok odlocu da bo dav u petko 1.8 16V ker dobro ohranjeno masino od GTT je tezko dobit sicer pa bo rok vec povedu o tem :wink:
Aha to je pa drugo ;)
Uporabniški avatar
GENESIS
Kraj: Šmartno

Odgovor Napisal/-a GENESIS »

mloncar napisal/-a:
GENESIS napisal/-a:Evo da mau pism, vidm da pisete na mojo temo, lepo ,lepo. V glavnem da dam za zacetek link http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1141647

Po tem linku vam je lohka kaj hitr jasn kaj bom dau v mojo zverinco, pospeski bi mogli bit podobni kot prej, se prav neki malga cez 7 sec, motor lepo pase notr, lahko mi pa svetujete a naj obdrzim zdajsnji menjalnik al unga zdej ga mam od petke 1.4, sam je ze bl u pizdi hehe. No pa k gledate link si se posebej litke poglejte ker jih bom po koncanem delu tudi prodaju.
Vsekakor uporabi menjalnik od 16Vja, ker je dost krajsi kot od 5ke 1.4. Verjetno bi pasal na 1.8 masino tudi menjalnik od 1.4 5ke, ampka bodo prestave dolge kot ponedeljek :D

Katere litke bos prodajal.. ..tvoje 14ke al te 15ke od 16Vja?
prodajal bom tele od 16V-ja, odlocu sem se pa za 16V masino, ker mam zdele dost ugodno cenovno in kvalitetno sanso da bo avto spet raketa tko kot v dobrih starih cajtih :twisted: :twisted:
future will tell the truth
Uporabniški avatar
GENESIS

Zdej je prislo do kriticnega problema, zmenu sm se z enmu da mi proda 1.8 16V od 19-tke sam je padl vse skup v vodo, zdej pa mene zanima kere masine vse pasejo v karoserijo od turbopetk, pa naj bo kr ornk minimum 120 konjev
Uporabniški avatar
smile4me
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a smile4me »

volvo 1.7
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Jp volvo 1.7 T gre not, drugac so pa tut ze kej druga stlacl noter, poglej temo v podforumu R5 - Zelo hitre petke.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

jest ti lahk zrihtam motor od 19 16V. Povej pa ti dam cifro :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
GENESIS

Na zalost mi ni znesel in gre petka v prodajo, klele maste link ce je kdo zaintereseran
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1
macckon

Odgovor Napisal/-a macckon »

GENESIS napisal/-a:Na zalost mi ni znesel in gre petka v prodajo, klele maste link ce je kdo zaintereseran
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1
link ne dela spljoh :?
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Slika
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

skoda :?
Slika Slika
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

sem bil presenecen zakaj tok nizka cena.
Opombe:
Avto je se vedno registriran pod GT Turbo. vendar smo zaradi okvare dali noter 1.4 FIVE motor
bos moralk uredit a test da bo registracija nizja, brez tega bos tezko prodal.
Slika
Uporabniški avatar
GENESIS

teso napisal/-a:sem bil presenecen zakaj tok nizka cena.
Opombe:
Avto je se vedno registriran pod GT Turbo. vendar smo zaradi okvare dali noter 1.4 FIVE motor
bos moralk uredit a test da bo registracija nizja, brez tega bos tezko prodal.
Pol ni fore ce homologiram, pol lohka vsak pozab na to da bo ta petka se kdaj GT Turbo
Zaklenjeno