Cip za Magane II 2.0 16V dci

Modifikacije vozil
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

Shusuglao napisal/-a:iz traktorja ste prisli na impreze in skyline :lol:
kot bi v isti kos metali bicikl in plavutke
ja zenske pac :rainbow1:

djsly: ˝extreme je lahko samo tuning. Ne pa tudi cip tjuning!˝ hehe si dal dreku focn zaj :lol: Ze sama beseda ekstremno pove,da gre za odstopanje od povprecja,normalnega...torej je lahko vsaka stvar ekstremna... primer: dci 82km se da komot cipat na 110km, vendar s tem nastanejo tudi dolocene posledice... zato se pa govori o ekstremnih cipih-tuningih... vse je pa odvisno kaksen izraz kdo poda...nikjer ne pise da mores ravno ekstremno rect al :wink:
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone :)
Uporabniški avatar
Urshy_rs
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Urshy_rs »

Zanimivo AWAKE!! lol :D :D :D :smt035 Seprav obstaja navadn cip tuning, pa extremn cip tuning. Kasn je pa pol manj kot navadn cip tuning? A ce mas 100KM ga cipas na 103KM? hehe
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Urshy_rs napisal/-a:Zanimivo AWAKE!! lol :D :D :D :smt035 Seprav obstaja navadn cip tuning, pa extremn cip tuning. Kasn je pa pol manj kot navadn cip tuning? A ce mas 100KM ga cipas na 103KM? hehe
:D :D :D
RS-sport
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Urshy_rs napisal/-a:Zanimivo AWAKE!! lol :D :D :D :smt035 Seprav obstaja navadn cip tuning, pa extremn cip tuning. Kasn je pa pol manj kot navadn cip tuning? A ce mas 100KM ga cipas na 103KM? hehe
ne, ne...cip tunning "na dol"...mas 132kW, pa ga cipas na 129kW :lol:
...a se lahk zakluc tole. Spraseval se je o Meganu dizlcku, ratal je pa svasta :roll:
ce se mate se kej za ment, naredte to u PM :smt048
Enigma motorsport
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

kaj se sploh menis o tem ce nimas pojma :roll: se v zivljenju nisi tega pocela, glasna pa tak kot da si najmanj 10 avtov ze cipala :lol: no skratka nic novega... tema se naj zakjluci!
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone :)
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

...ampak ne s tvojim komentarjem...
Uporabniški avatar
Urshy_rs

vazn je da se da extremno cipat avto!lol :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Zgleda da nihce od nas ne ve, kako izgleda extremni chip tuning, mogoce zato ker ne obstaja :)
Slika
Uporabniški avatar
Urshy_rs

Se strinjam! :D No edin AWAKE k skos avte cipa ve. :lol:
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Dovolj :twisted:

Ker boste doktorat iz cipanja nardil drugace.

Za kake dvige ..... pa se pejte raje naprej menit v PM ker tu ni za to namenjen :)
Uporabniški avatar
Urshy_rs

Se oproscam da smetim temo s tem, sam ce je pa AWAKE ze tok avtov extremno cipov pa me je zanimal kako pa kaj. No sej zdej pa res dost.
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

mojmu kolegu so tud ponudli cipanje pri uradnemu zastopniku in serviserju avtomobila katerga ma...placou je malo vec in s tem obdrzou garancijo,samo so mu dal pogoj da ga blokerajo na 220km/h da obdrzi garancijo na masino.ce bi pac reku da noce blokade mu garancije nebi uposteval ce bi prislo do okvare...in to ni nek bullshit,ampk dejansko tko je,ker sm bil ze doskrta sam prica ko se je avto na 220 ustavu in potem je bentil da bo tisto blokado ven dal :lol: :lol: sicr se ne gre za renoja,gre se za bimerja,sam moj point mislm da bote dojel...
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Zdej pa sam se povej katera avtohisa, da jih prijavimo ;)
Odgovori