uau....pa sm se motu k sm mislu da ne gre motor postavt u gtt ....hudo....sam cudn se mi zdi da je od alpine motor....k je mela ona FRGAZAR PRED TURBINO....tle pa tut turbo zgleda huj...tko da tole je ena huda predelana...pa tut sobe so ful dol...hm...
no sej sm vedu.....mal poklicu strokovnake...in....ja motor je od alpine turbo...ampak samo motor,kot se vid nima kablov iz frtajlarja...ampak ima elektronski razdelilc...pa drug turbo.kar pomen da ma ta 5ka krepko cez 300 kon....to pa je masinca.....original ma pa 110 kon....v ekstremih pa cez 450...
matijagtt.. ..Ta masina je iz Alpine turbo, s drugo turbino in pa elektornskim vbrizgom goriva. Bom uploadal se nekaj filmckov (onboar posnetki) s sprint race-ov. Sicer se pa vse tako na slikah vidi
no pa da zaklucmo to debato o alpine v gtt....NI MOTOR OD ALPINE NOT....ampak je blok od 5gtt...edino glava je od alpine....dokaz-gor k mas sliko od petke k ma kao alpine motor not slikano direkt iz vrha se vidi....alpine ni mela na glavni gredi pogona za jermen altenatorja ter vodne pumpe...ampak na odmicni in to na voznikovi strani....ta ima pa tko kot gtt 5 na sovoznikovi strani kolo gor in lukno na pokrovu ketnce...ki je alpine ki je mela dvojno ketnco ni mela lukne ampak zablinderan pokrov.....
matijagtt napisal/-a:no pa da zaklucmo to debato o alpine v gtt....NI MOTOR OD ALPINE NOT....ampak je blok od 5gtt...edino glava je od alpine....dokaz-gor k mas sliko od petke k ma kao alpine motor not slikano direkt iz vrha se vidi....alpine ni mela na glavni gredi pogona za jermen altenatorja ter vodne pumpe...ampak na odmicni in to na voznikovi strani....ta ima pa tko kot gtt 5 na sovoznikovi strani kolo gor in lukno na pokrovu ketnce...ki je alpine ki je mela dvojno ketnco ni mela lukne ampak zablinderan pokrov.....
Matr, ti si enciklopedija na 2 nogah
Kakor koli ze.. ..tip se je ornk potrudu in naredu je zelo, zelo hiter avto..
itak kar se 5k tice....k mi ne gre skup alpine u gtt komplet motor....tko kt je pa ta mudel naredu je pa zakon...dobr je skup zmetu....zato k gtt5 ma ful podhrann frgazar tko da je ogromn kojnov neizkoriscenih...serisko so pr gtt 5 hotl met dost kojn z malo porabo......razn z vecini dizami...tko k je pa ta tip resu z glavo od alpine k ma ful vece ventile je pa u piko zadel.....
evo lepoto
res dobra zadeva....kar so renaultovi konstruktorji pr glavi od gtt 5 zajebal je on resu...