pa se moj Clio :)

Predstavite Vašega Renault-a
zblojenc

Odgovor Napisal/-a zblojenc »

Sedaj pa lahko pozabis na tankanje :lol: Poznam Jeep-a in verjamem, da bos pogresal bas V8 :D Si imel muke iz prodajo?
Uporabniški avatar
DaDek

Odgovor Napisal/-a DaDek »

zblojenc napisal/-a:Sedaj pa lahko pozabis na tankanje :lol: Poznam Jeep-a in verjamem, da bos pogresal bas V8 :D Si imel muke iz prodajo?
Ja cca. 1leto na a.netu pol pa ko sem ze skoraj ubupal pa kr v enem tednu 5interesentov :) tako da sem ga kr dobro pol vseeno prodal (cca. 1.3mio l96 250k km 3.lastnik) avto pa je nazalost 1tedn po prodaji postal navaden dizelas z nissan patrolovo masino z 78 KM :( ful mi ga je hudo :) no sej je zdaj neko nadomestilo samo le z 158KM pa ni tok udobja v patrolu kot je bilo v cherokeeju :D

Cez kako leto mam zeljo se enega takega starega kupit pa ga "obnovit" za nedeljske voznje, ce bodo seveda finance.

scrat: samo to bom naredil kaj sem napisal, nic cickanja oz odvecne plastike :D
dCi
zblojenc

Odgovor Napisal/-a zblojenc »

DaDek napisal/-a:
zblojenc napisal/-a:Sedaj pa lahko pozabis na tankanje :lol: Poznam Jeep-a in verjamem, da bos pogresal bas V8 :D Si imel muke iz prodajo?
Ja cca. 1leto na a.netu pol pa ko sem ze skoraj ubupal pa kr v enem tednu 5interesentov :) tako da sem ga kr dobro pol vseeno prodal (cca. 1.3mio l96 250k km 3.lastnik) avto pa je nazalost 1tedn po prodaji postal navaden dizelas z nissan patrolovo masino z 78 KM :( ful mi ga je hudo :) no sej je zdaj neko nadomestilo samo le z 158KM pa ni tok udobja v patrolu kot je bilo v cherokeeju :D

Cez kako leto mam zeljo se enega takega starega kupit pa ga "obnovit" za nedeljske voznje, ce bodo seveda finance.

scrat: samo to bom naredil kaj sem napisal, nic cickanja oz odvecne plastike :D
Dobr si ti tole prodav, res svaka ti cast :wink: No ko bos pa kupoval (oz kaksen mesec ali dva prej) mi pa poslji ZS, bom vidu, ce lahko kaj zrihtam!
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

dadek dans sn te vido na teznu proti piceriji perli si zavijal al tam neki pac je blo to :D
Uporabniški avatar
B-Stard
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a B-Stard »

Dadek si ti vcas cs igral? :roll:
Uporabniški avatar
DaDek

B-Stard napisal/-a:Dadek si ti vcas cs igral? :roll:
ja bstard :) zdravo.
Nicc0 napisal/-a:dadek dans sn te vido na teznu proti piceriji perli si zavijal al tam neki pac je blo to :D
cist mozno ker je tam v blizini punca doma.

aja btw avto se prodaja... :) ce koga zanima...

1.lastnik
106k km ... relacijski
dCi
Uporabniški avatar
DaDek

avto bil prodan, tema se lahko zaklene :)

se tipkamo kaj ko bom imel zespet renaulta, oz ce bom predstavil pomladi sluzbeno laguno ko bom dal 17" gor =)

lp.
dCi
Zaklenjeno