CLIO RS by Figo
Najprej hvala vsem za pohvale. Barva je res nekaj posebnega, mislim celo, da je edini tak pri nas. Zaenkrat je avto super, tko kot mi je zagotovil bivsi lastnik in njegov mehanik...!
Upam na cim vec varnih kilometrov. Glede na to, da sem se ze z vsakim avtom do zdj hotel vclanit ampak je nekak zmankal casa na koncu, se bom zdej pa sigurno. Na srecanju se pa itaq vidmo.
Lp
Upam na cim vec varnih kilometrov. Glede na to, da sem se ze z vsakim avtom do zdj hotel vclanit ampak je nekak zmankal casa na koncu, se bom zdej pa sigurno. Na srecanju se pa itaq vidmo.
Lp
Re: CLIO RS by Figo
nic prosimclio_dizel napisal/-a:hud rs. kaj pa nameravas predelavat?Figo napisal/-a:...Za kaksno predelavo me pa do pomladi zih prime...
Se pridruzujem temu nic prosim. Tak avto ne potrebuje predelav, ce pa so ze nujno potrebne, pa vsaj samo taksne stvari, katere se da kasneje spet zamenjati v originalno stanje (stekla, vzmeti, platisca, eventuelno izpuh). Ampak serijski je cist vredu (sploh zadnji iz serije)Tadej napisal/-a:nic prosimclio_dizel napisal/-a:hud rs. kaj pa nameravas predelavat?Figo napisal/-a:...Za kaksno predelavo me pa do pomladi zih prime...
LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Se pridruzujem temu nic prosim. Tak avto ne potrebuje predelav, ce pa so ze nujno potrebne, pa vsaj samo taksne stvari, katere se da kasneje spet zamenjati v originalno stanje (stekla, vzmeti, platisca, eventuelno izpuh). Ampak serijski je cist vredu (sploh zadnji iz serije)
LP, Primoz[/quote]
TEMU SE PA TUD JAZ PRIDUZUJEM... Ker tak avto ne rebi predelave tak avto rabi sam nego in nego in dost varnih kilometrov...
LP, Primoz[/quote]
TEMU SE PA TUD JAZ PRIDUZUJEM... Ker tak avto ne rebi predelave tak avto rabi sam nego in nego in dost varnih kilometrov...
Reku sem predelave-to nisem mislil kup plastike, ker na ta avto nikakor ne gre,razn kaka extrem verzija, katere se noben nima, ampak zaradi funkcionalnosti verjetn odpade.
temnil ne bom, ker so feltne svetle, ce bi menjal, bi vecje feltne, sportni fedri pridejo pa verjetno zihr. Auspuh od devitota-kot ga je imel Timi je preko 200k in me tudi ne vlece, sploh pa bomo videli, do pomladi je se dolga:)
Rok...malo sem v Nm tko da me mal vids....lohka bi pa ze enkrat sli mal naokol, a?
Lp, Domen
temnil ne bom, ker so feltne svetle, ce bi menjal, bi vecje feltne, sportni fedri pridejo pa verjetno zihr. Auspuh od devitota-kot ga je imel Timi je preko 200k in me tudi ne vlece, sploh pa bomo videli, do pomladi je se dolga:)
Rok...malo sem v Nm tko da me mal vids....lohka bi pa ze enkrat sli mal naokol, a?
Lp, Domen
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
sej js sm tud sam med vikendi,ampk se mormo res nekje na drinku dobit pa rect kakoFigo napisal/-a:Reku sem predelave-to nisem mislil kup plastike, ker na ta avto nikakor ne gre,razn kaka extrem verzija, katere se noben nima, ampak zaradi funkcionalnosti verjetn odpade.
Lp, Domen
.::TEAM SPIRIT::.