Prej:

In ko je bilo dodano:

mislim, da sta sam 2 moznosti. 1.4 hdi 70 hp al pa 1.4 16v 74 hp.Drmo napisal/-a:VTR...to je 1.4 16V?...skoda da ni 1.6 16V VTS![]()
Lustn avto...vsak se slej ko prej odloci za nakup novejsega avtomobila (razn mene k gledam za 10let starejsim
). Pa naj ti dobro sluzi
al pa tvoj kolega ne zna vozitImperator napisal/-a:mislim, da sta sam 2 moznosti. 1.4 hdi 70 hp al pa 1.4 16v 74 hp.Drmo napisal/-a:VTR...to je 1.4 16V?...skoda da ni 1.6 16V VTS![]()
Lustn avto...vsak se slej ko prej odloci za nakup novejsega avtomobila (razn mene k gledam za 10let starejsim
). Pa naj ti dobro sluzi
vts je precej drazji. aja, pa da se se mau pohvalim. s kolegom sva sla dragat (ma c2 vts) pa sm ga dol pocu hehe. precej bolj len je na startu (100 kil vec) pol me je pa zacel dohitevat. sam me ni ujel
killah bee napisal/-a:al pa tvoj kolega ne zna vozitImperator napisal/-a:mislim, da sta sam 2 moznosti. 1.4 hdi 70 hp al pa 1.4 16v 74 hp.Drmo napisal/-a:VTR...to je 1.4 16V?...skoda da ni 1.6 16V VTS![]()
). Pa naj ti dobro sluzi
vts je precej drazji. aja, pa da se se mau pohvalim. s kolegom sva sla dragat (ma c2 vts) pa sm ga dol pocu hehe. precej bolj len je na startu (100 kil vec) pol me je pa zacel dohitevat. sam me ni ujel
1,4 16V je. Pac zame definitivno premnalo, sam kaj ko pa tko ali tko na nasigh cestah kolk niso luknjaste so pa male omejitve tako da...Imperator napisal/-a:car! dober avto si kupu. kaj je pa zaena masina?
killah bee napisal/-a:Aja, pa ravn citroena Surprised Z C3 so bile velike tezave, za C2 ne vem
Na to pa se za 1X nebom dal odgovoraRS-sport napisal/-a:upam da se ne poslovis tudi od RENO KLUBA #Icecream