MaTe0 napisal/-a:Kolk sem ga jaz zastopil so bli policaji za njim. Tak da je njim vzel prednost ?
Mato hja nekako imas prav ja sam prednosti mu nisem vzel, kajti on se je pripeljal za mano takoj ko sem jaz speljal, tako da to zame se zmerom ni odvzem prednosti, kajti on se ni rabil niti ustaviti.
Pac sam tolk kod pravi pregovor: VSAKO TELE IMA SVOJE VESELJE
MaTe0 napisal/-a:Beda ej ...so ti vsaj dali na obroke?
Ne sem jim v enkratnem znesku placal, sam da imam mir pred temi hudici norimi
Selac napisal/-a:JA mene tudi zanima, kaj ni polovica globe, ce placas v 8-ih dneh ????
ce ti kazen izroci policaj (poloznica na roko) in placas v osmih dneh potem je 1/2, ce pa sodisce sele izroci kazen, potem je pa poln znesek. Velja za vse prekrske.
bravo14 napisal/-a:jaz pa mislim da bi nasi policaji raje delali tam kjer je potrebno a ne folk zaradi parkiranja zaaaa. to mi je zares glupo. na dolenjsko cesto smrti bi raje sli urejat promet al pa kam drugam ,pa ne bi blo tolk nesrec. bi vsaj bili v sluzbi tistih ki jih placujejo.
Samo dejansko pa manj oviras promet ce parkiras vzvratno v enem susu not, ko imas lepo pregled nad vsem. Poleg tega, ce je malo prostora lahko samo vzvratno parkiras res lepo na svoj parkirni prostor