Trgovine???

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
Zoki
Kraj: Cerkno

Trgovine???

Odgovor Napisal/-a Zoki »

Lep pozdrav vsem skupaj :D Mene pa zanima ce je kdo seznanjen z raznimi trgovinami kot so npr. Techno racing in Kuhar-trade...Na kaksnem nivoju kvalitete so in se glede njihove cenovne ugodnosti???
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

kuhar trade?

mas se fazer http://www.fazer.si/
pro car http://www.pro-car.si/web/tuning/site.asp
a3m http://www.a3m.si/
itd.

za te sem preprican da so na nivoju, no edino nekateri nimajo dobrih izkusenj z a3m-om. jaz jih imam.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

tkole no moje izkušnje

fazer bitnje pri kranju - neprijazn zamorjen tip, vem da me ne vidi vec, visoke cene ampk baje tut visoka kvaliteta (+homologacija)
a3m brnciceva - mi vemo vse o sportluftfilter tuningu pa auspuh stylingu. ce hoceš lexuske greš ke
ustyletuning trnovo - naredi hitr, je biu ucasih pocen, roba je pa crap. pragovi iz 1 plasti poliestra jeeej
techno racing britof pri kranju - ce bom hotu lijak in pipe grem raje v bauhaus. vsakega posiljuje da kup športn filtr kr da ogromn horsepower. tip nima pojma o pojmu, tut roba je brez TUVa pa ni kvalitete, poleg tega je pa še cena UHUHU visoka.
sunside tuning sv. anton nad koprom - nekak na nivoju a3ma, s tem da so veliko bolj prijazni in ustrežljivi, majo pa tut mn robe. (lahk se pa naroci)
kuhar trade spodnji brnik - poceni, brez papirjev, sumljiva kvaliteta
Uporabniški avatar
Zoki

Hehe...ja no se praw da se je kr dost zajebano odlocit kam po kaj...Ja upam da mi bo uspel najt eno vredu trgovino kjer bom dobu dokaj kvalitetno robo...Hvala za opise...
Uporabniški avatar
TiZ

Odgovor Napisal/-a TiZ »

kaj bi pa prauzaprou rt kupu?
Uporabniški avatar
Zoki

Ja kupu bi lita platisca, podaljske za odbijace, pragove, letvice za luci in stresni spojler. :D
Uporabniški avatar
Zoki

Aja pa se to rabm za Cliota l.94
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

ja za feltne pogled na avto.netu,bos dost cenej najdu...za podalske bi lahko pa kr kuhartrade povprasu,sm vidu da ma neke podalske za cliota edin ce bi rad kej bl extreme...
Slika Slika
Uporabniški avatar
Zoki

Ja sej za feltnge so mi ze rekl naj pogledam na avto.net sam a ni fora da ce jih ti kupis od enga druzga pol ne dobis papirjev zravn za homologacijo k jst mam zdj gor 13col pa bi rad dal 15 oz 14col.
Pa se zanima me ce je kdo na tem forumu ze imel kaj opravka z kuhartrade-om???
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

re-volt napisal/-a:tkole no moje izkusnje

:wink:
Uporabniški avatar
BorisB
Kraj: Gorenska ( Lesce )

Odgovor Napisal/-a BorisB »

scrat napisal/-a:
re-volt napisal/-a:tkole no moje izkusnje

:wink:
paprije da poleg, kvaliteta je pa po izkusnjah tko tko .. ce se mu bo dal delat, bo naredi 1a, ce bo pa tko mal bos pa gladko mogu vlozit se par urc dela.

Meni je naprimer 2 let nazaj desni prag naredil tocno, levega pa 3 - 4 cm dalsega :x
Sicer pa ... re-volt tud ti mas njegov stresni spojler? hehe ... linija je mal "pijana" :P

Lp
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Kvaliteta se pac placa...ima kolega ponaredek od fazerja na svojem cliotu in je ne wem kokrat ze popravljaj podaljsek spredaj :D moj pa je parkrat zapet ampak se zmeraj ok...enkrat sva na istem mestu zapela...njemu pocu meni ne :D
Uporabniški avatar
Zoki

Pro-Car???Hmmm neki sm ze gledu glede tega na internetu...A mogoce lohk kdo zrihta kasn cenik al pa vsaj priblizne cene, k jih na netu se nimajo???Sj drgac se bom pa enkrat v Kranju ustavu pa bom sam pogledu...
Uporabniški avatar
Zoki

Lita platisca, podaljske za odbijace, pragove, letvice za luci in stresni spojler.
Uporabniški avatar
Dejko

Odgovor Napisal/-a Dejko »

A mas mogoce kake stresne spojlerje za punto mk2?
Odgovori