meine clio :) nc prou dobrga,... stran 5....
za blatnik je na konc fotr zaplenu avto pa je use zrihtu, drgac mas pa u anetu,mislm d te pride 8 jurjou nou pa se strihanje te ne pride use skupi dost.....Stupo napisal/-a:Kaj si pa naredil z blatnikom, kaksen je bil strosek (imam podobno tezavo)?
Kromirane rocke za odpiranje vrat si videl notranje (zunanjih kromiranih se nisem videl)?
Drugace pa lep clio!
rocke sm pa vidu notranje sam jih nikjer ne najdem, najbrz bom mogu nek navadne najdt

lep je.
daj mi samo povej kak mas sipe temnjene.
kolko %
ker zaj pa nevem vec al naj dam spredaj max % pa zadnje tut kolko je dovoljeno
al naj dam vse kolko je pac max za spredaj pa zadnjo sipo malo bolj.
pa mi tole nekak zanimivo zgleda kot mas ti
daj mi samo povej kak mas sipe temnjene.
kolko %
ker zaj pa nevem vec al naj dam spredaj max % pa zadnje tut kolko je dovoljeno
al naj dam vse kolko je pac max za spredaj pa zadnjo sipo malo bolj.
pa mi tole nekak zanimivo zgleda kot mas ti
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
To je premal da te sam desna stran boli, ti sam jambri kokr mas moci, pa da te vse boli, nima veze ce se zmisljujes, ker pol ko zavarovalnica dobi izpisek iz kartoteke, not cist nic ne pise da si si karkol izmisljeval, pol pa tak al tak nic ne delat brez odvetnika , ce bos pamrtno izpelou pa mal potrpezliu biu bos dobu za kak novejs model clijasa
drgac pa skoda...
lekcija zgoraj je pa zato ker direktorji zavarovalnic majo to gnara da si se predstavlas ne.... zakaj si ga nebi mal razdelil????

drgac pa skoda...
lekcija zgoraj je pa zato ker direktorji zavarovalnic majo to gnara da si se predstavlas ne.... zakaj si ga nebi mal razdelil????