NASVET ZA MUSKO-KAKO ON KAJ
-
branimirkokalj
NASVET ZA MUSKO-KAKO ON KAJ
Poglejte kupil sem 2003 letnik megana in imam zeljo po dobri-solidni muski kaj in kako n
aj zrihtam[/size
-
branimirkokalj
muska
Mislim musko ,ki je sestavljena iz alpine znamke ,radio imam 4*50 alpine-zanima me kaksne zvocnike,ojacevalec ,vufer in kako jih morem razdelit po notranjostiNicc0 napisal/-a:si se zejok3
www.avtoakustika.com
ali pa stopi do enega od monterjev in povprasaj.
radiovili
http://www.radiovili.si/
zganjar
(BTC pri prodajnem salonu mazda - zraven big banga)
ali pa stopi do enega od monterjev in povprasaj.
radiovili
http://www.radiovili.si/
zganjar
(BTC pri prodajnem salonu mazda - zraven big banga)
?†it ... spet mam prav!
Re: NASVET ZA MUSKO-KAKO ON KAJ
Povej koliko denarja si pripravljen vloziti!
Drugace se pa zacnejo cene tam nekje od 150k sit za normalen sistem (radio + ojacevalec + woofer + sprednji sistem + kabli).
Drugace se pa zacnejo cene tam nekje od 150k sit za normalen sistem (radio + ojacevalec + woofer + sprednji sistem + kabli).
Re: muska
povej za kolko dnara pa kako muziko poslusas in ce ti je pomembna glasnost ali kvaliteta...branimirkokalj napisal/-a:Mislim musko ,ki je sestavljena iz alpine znamke ,radio imam 4*50 alpine-zanima me kaksne zvocnike,ojacevalec ,vufer in kako jih morem razdelit po notranjostiNicc0 napisal/-a:si se zejok3
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone 
-
branimirkokalj
odgovor in zahvala
Ja se vam ze v naprej zahvaljujem za odgovore-drugac okrok 200.000 sit
da te popravim vlk dnarja vlk muzikemajtl napisal/-a:Mal dnarja mal muzke, velik dnarja mal vec muzke.
za 200k se da dobit kaj solidnega zagotovo pa ne kaj mocnega! se pa da od GZ dokaj solidn sistem sestajt! recem ti zato ker sem 2 tedna nazaj rihto kolego sistem za 200k tudi brez radia!
20-ke+2tw-ja+5-kanalc+10"woofer je naneslo 196k + kabli tam okol 15! pa da nebo pomote je ta 5 kanalc dost mocn da pozene GZUW 10" tk ko more!
je pa res odvisno ka poslusas pa se pol odlocis ka montirat v avto!
LP