menjalnik (megane 1.6e)

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

Tadej napisal/-a:Imperator: A ma un rdec megane za 400ksit Heinekena v prtlazniku? :lol:

Ce jaz za mojega dobim 500k sit zacnem po trpalnicah hodit...
hehe, bar katrca :D . nimam lih filinga kok se gibljejo cene za ta avto, pa sem se zato na avto.net zanasal.

ok, pa recimo da dobis 500k sit:

na, pa si tole kupi:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1095733#
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1157527#

upam stavit, da bos imel 3/4 manj problemov kot pa s temle meganom.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Imperator napisal/-a:
Tadej napisal/-a:Imperator: A ma un rdec megane za 400ksit Heinekena v prtlazniku? :lol:

hehe, bar katrca :D . nimam lih filinga kok se gibljejo cene za ta avto, pa sem se zato na avto.net zanasal.

na, pa si tole kupi:

To pa ti mislis. Ni vse BMW kar ima znakec BMW :wink: Tud tem avtom leta naredijo svoje :!:
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

No kokrkol pogledam meni se ne splaca menjat avto ;)

Konc debate, zdej pa k mojemu problemu PROSIM!!!
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Imperator napisal/-a:

na, pa si tole kupi:

Ce mas denar za servis ter rezervne dele kupi BMW-ja. Ce pa nimas denarja za servis pa kupi Renault-a :wink: To je ze kr staro pravilo.
Imperator

pa a ne vidis kake denarje mece za enga megana.

vprasanje je sploh ce bi ga uspel prodat

@killah. kar zmrazi me ko se usedem iz fotrovega bmw-ja v svojega cliota. ceprav je skoraj nov, je izredno razslampan. menjalnik netocen, use neki razmetava. ko stisnes gas rocko za menjalnik kar zacne premikat, polozaj za sedezem je katastrofalen, volan predalec od sedeza (ce hoces imeti noge v pravilnem polozaju). ne pa bmw, odlicen pregled nad okolico, dejansko mas filing da sedis v avtu, ne pa skatli, vse je nekako pri roki, sedez nastavljiv kakor hoces, taksna kompaktna pedala. mas filing da dejansko stisnes na gas, ne pa da v drek stopis, kot v cliotu.

pa sta oba avta vredna cca 2 mio. s tem da ima bmw 150 kkm in je star 6 let. z nobenim od avtov pa ni blo se nobenih problemov.
Zadnjič spremenil Imperator, dne 11 Dec 2006, 20:04, skupaj popravljeno 1 krat.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Imperator napisal/-a:pa a ne vidis kake denarje mece za enga megana.

Kwa teb ni jasn. 15k je zate velik :shock:

Kolk si pa ti za felge vrgu denarja :D
Imperator

killah bee napisal/-a:
Imperator napisal/-a:pa a ne vidis kake denarje mece za enga megana.

Kwa teb ni jasn. 15k je zate velik :shock:

Kolk si pa ti za felge vrgu denarja :D
pa ne govorim zarat teh 15 jurjev. poglej vseskupaj. ze cel motor je menjal pa ne vem kva vse je se blo. ce si ga bogi revez ne upa niti do konca stisniti, da ne bi kaj crknilo.

felge niso nujen strosek in to tu nima veze ;)
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Dejko

Odgovor Napisal/-a Dejko »

No pa sm meu prov pol kje bo puscalo :D .K smo ze pr nakupu kaj bi dobu in kaj ne :? lej jest sm kupu avto 3 mesce nazaj sam sm da pa tud kupvov 2 mesca skupi reku sm dam miljon in kaj dobim vw je precenjen,alfa je lepa k ps sam pa ni blo dnarja tok,honda je precenjena,renault nc pametnga in sm na fiatu pristov :P in sm res navdusen dau sm miljon sto in za ta dnar nebi nikjer dobu kej bolsga mam pa fiat punto mk2 2003 8v klima,2 air baga in od sportinga oprema pa se lite feltne 58.000 prevozenih avto je biu pa sam 2 dni na netu :lol: Aja ogledov sm si pa pred tem sam eno alfo 156 nc druzga sm dobro likvidacijo ze na netu naredu.Gledat sm ga pa sov sam k sm mehanik pa se sodelovca sm sabo uzeu k je na fiatu prej delou 15 let in sm dobr skoz prsu :wink: Pa se bliz mene je biu un tip tak da sm zanls prsu prot zveceru tja pol sam pa reku sam za izgovor k se nc ne vid da se zapeleva do mene k mam razsvetlen sm ga pa se na kanal butnu in sm res ceuga u nulo pregledu :D dobra muska za mal dnara. :wink: Uglavnm ce bi ga zdele prodaju bi zanga dobu komot miljon 250 u susu.FIAT JE ZAKON.
Imperator

Feller In Alle Teilen :)
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Dejko

Odgovor Napisal/-a Dejko »

WTF?I DON¨T UNDERSTAND THAT LANGUEAGE. :evil:
trance0

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Jao, lepo si primerjal cliota pa bmwja. :) Sam seveda je primerjati tako razlicna avta brez smisla.
Don`t worry, be happy:)
trance0

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Jao, lepo si primerjal cliota pa bmwja. :) Sam seveda je primerjati tako razlicna avta brez smisla.
Don`t worry, be happy:)
Imperator

Dejko napisal/-a:No pa sm meu prov pol kje bo puscalo :D .K smo ze pr nakupu kaj bi dobu in kaj ne :? lej jest sm kupu avto 3 mesce nazaj sam sm da pa tud kupvov 2 mesca skupi reku sm dam miljon in kaj dobim vw je precenjen,alfa je lepa k ps sam pa ni blo dnarja tok,honda je precenjena,renault nc pametnga in sm na fiatu pristov :P in sm res navdusen dau sm miljon sto in za ta dnar nebi nikjer dobu kej bolsga mam pa fiat punto mk2 2003 8v klima,2 air baga in od sportinga oprema pa se lite feltne 58.000 prevozenih avto je biu pa sam 2 dni na netu :lol: Aja ogledov sm si pa pred tem sam eno alfo 156 nc druzga sm dobro likvidacijo ze na netu naredu.Gledat sm ga pa sov sam k sm mehanik pa se sodelovca sm sabo uzeu k je na fiatu prej delou 15 let in sm dobr skoz prsu :wink: Pa se bliz mene je biu un tip tak da sm zanls prsu prot zveceru tja pol sam pa reku sam za izgovor k se nc ne vid da se zapeleva do mene k mam razsvetlen sm ga pa se na kanal butnu in sm res ceuga u nulo pregledu :D dobra muska za mal dnara. :wink: Uglavnm ce bi ga zdele prodaju bi zanga dobu komot miljon 250 u susu.FIAT JE ZAKON.
tebi besedna zveza KONCNO LOCILO kaj pomeni? lol, ko bi joycea bral :lol:
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

Imperator napisal/-a: @killah. kar zmrazi me ko se usedem iz fotrovega bmw-ja v svojega cliota. ceprav je skoraj nov, je izredno razslampan.

ja lol no, primerjava na mestu :lol:
a te je kdo s pusko silil da kupi novega clia?

jaz se v svojem avtu precej lepse peljem kot ti, pa je bil ohoho cenejsi
kupis starejsi velik avto, vsi se prodajajo za drobiz in se vozis kot gospod
nekaj das za kaksno popravilo sem in tja (pa saj se tudi novi avti kvarijo, a ne?), pa si financno se vedno krepko v plusu v primerjavi z nakupom novega "jajcka".....pa vozis se udobno

ampak nee, vsi cliote kupovat potem pa jokat da je bmw in pasat boljsi in kvalitetnejsi
kvarijo se pa itak vsi
meni je smesno

@Tadej
oprost za smetenje :lol: :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Vsak bo na lokalcu eno okol uses dobu ;)
Odgovori