Danes sm biu pri trgovcu in smo se odlocili da naslednjik CC-ja pride okol 15. marca nabavni rok je mesc dni, tko da je se cas do takrat dajo pa sam 8% popusta
js sm ti svoje mnenje povedal.za moje pojme je bolj da vzames vidljivost,ker poleti te bo rocna klima glih tko ohladila kukr avtomatska,z navadnimi lampami pa ne bos tko lepo vidu kukr z ksenonom...pa se avto ce se bo prodajal cez neki casa verjemi da bojo avto raje uzel ker ma ksenon,kukr pa da je brez,no saj js bi tko naredu...kar pa vama z gapijm bol vsec se pa samedva odlocta,skratka js sm za ksenon
rok46 napisal/-a:js sm ti svoje mnenje povedal.za moje pojme je bolj da vzames vidljivost,ker poleti te bo rocna klima glih tko ohladila kukr avtomatska,z navadnimi lampami pa ne bos tko lepo vidu kukr z ksenonom...pa se avto ce se bo prodajal cez neki casa verjemi da bojo avto raje uzel ker ma ksenon,kukr pa da je brez,no saj js bi tko naredu...kar pa vama z gapijm bol vsec se pa samedva odlocta,skratka js sm za ksenon
ma rocna klima sucks. na avtmatski lepo nastimas 22 in se vozis, sploh ne gledas dol na display.
ksenon je kul, ampak kaj pa je problem kupt ene osram cool blue, ki pravtako dobro svetijo.
Dilema je precejsna Usekakor bo dieppe blue al kako se ji ze pac rece, mislm da ni kovinska. Sicr sm pa zdej meu cez viknd navadnga cliota 3, na testu pa morm rect da me je zelo pozitivno presenetu s podvozjem, je zelo udobno in hkrati se lepo pele cez ovinke. Use v pricakovanju RS-a