Gre pa za razlicico Initiale paris z vso navlako
Nakup 1.5 DCI
Nakup 1.5 DCI
No nekaj se suslja v moji glavi da bi kupil Cliota 1.5 Dci 105 KM in zdej nevem kako je s temi motorji z 105 kojni.... kako je glede turbine...nasplosno...skolka je pa vrjetno dobra ker jo ima vecina forumasev
Ja to da je traktor me res malo moti....samo ko pomislim na porabo 1.4 motorja + moja noga potem mi kar rata malo slabo
s tem da jst dnevno prevozim minimalno 70km
Drgac mi je pa vsec da je not turbo puhalo... da se kasnega konjica vn iztisnemo
pa 200 Nm navora.....pa seveda Initiale
Seveda pa moja modra puscica ostaja doma in bo v garazi pocival....in cakal na novo srce
Drgac mi je pa vsec da je not turbo puhalo... da se kasnega konjica vn iztisnemo
Seveda pa moja modra puscica ostaja doma in bo v garazi pocival....in cakal na novo srce
Re: Nakup 1.5 DCI
Jaz imam prejsnjo verzijo 100KM, pa je zaenkrat vse super. O kakem posebnem traktorju pa v dci-jih ni ne duha ne sluhaFastDay napisal/-a:No nekaj se suslja v moji glavi da bi kupil Cliota 1.5 Dci 105 KM in zdej nevem kako je s temi motorji z 105 kojni.... kako je glede turbine...nasplosno...skolka je pa vrjetno dobra ker jo ima vecina forumasev![]()
lp Dejan
No sej jst gledam rablenga to generacijo kot imas ti 04/05 le da ima opremo initiale ..SpEkTr napisal/-a:Jaz imam prejsnjo verzijo 100KM, pa je zaenkrat vse super. O kakem posebnem traktorju pa v dci-jih ni ne duha ne sluhaFastDay napisal/-a:No nekaj se suslja v moji glavi da bi kupil Cliota 1.5 Dci 105 KM in zdej nevem kako je s temi motorji z 105 kojni.... kako je glede turbine...nasplosno...skolka je pa vrjetno dobra ker jo ima vecina forumasev![]()
Gre pa za razlicico Initiale paris z vso navlakoSo kar uglajeni in precej dobro zvocno izolirani, tako da ni problema.
Skor vse....SpEkTr napisal/-a:Aha kaka oprema pa je to? Jest mam se mi zdi dynamique luxe.
Avto klima
usnje
tempomat
4xel.stekla
ABS
4xairbag
Radio+menjalc
alu platisca
kljuke in lajste na boku v barvi avta
Xenon+ciscenje
......no se en kup drobnarij
Nima pa ESP in Navigacije
Jutr se morm it zjasnt
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Moj sodelavec prodaja takega cliota...45000 prevozenih...crn...direktno iz francije...ce te zanima...pmFastDay napisal/-a:No nekaj se suslja v moji glavi da bi kupil Cliota 1.5 Dci 105 KM in zdej nevem kako je s temi motorji z 105 kojni.... kako je glede turbine...nasplosno...skolka je pa vrjetno dobra ker jo ima vecina forumasev![]()
Ta oprema ni in je 2004 letnik.
Cena verjetno blizu 9000eurscrat napisal/-a:Moj sodelavec prodaja takega cliota...45000 prevozenih...crn...direktno iz francije...ce te zanima...pmFastDay napisal/-a:No nekaj se suslja v moji glavi da bi kupil Cliota 1.5 Dci 105 KM in zdej nevem kako je s temi motorji z 105 kojni.... kako je glede turbine...nasplosno...skolka je pa vrjetno dobra ker jo ima vecina forumasev![]()
Ta oprema ni in je 2004 letnik.