Scenic in Okvare

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Re: Scenic in Okvare

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Nightwish napisal/-a:Ker sem nov na forumu in ker familija kupuje novi Renault scenic letnik 2006 me zanima kaksne imate izkusnje z njim :)

zanima me predvsem ce se veliko kvarijo!

LP
Ni kaksnih napak velikih :x so se mal popravl :P
RS-sport
mare72

Odgovor Napisal/-a mare72 »

a se reno sploh kvar :twisted:
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

ja vcasih pa se. Pa upam, da se ne bo vec. tok, tok, tok
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Ma zdaj pa bi skoraj da res mogli odpravit ze tezave pri PH2. Pol ne vem zakaj bi ga sploh dali ven pa malo facelift-a. Porodnih krcev ni..
Uporabniški avatar
scenicII
Kraj: Okolica Celja

Odgovor Napisal/-a scenicII »

Nightwish napisal/-a:Ker sem nov na forumu in ker familija kupuje novi Renault scenic letnik 2006 me zanima kaksne imate izkusnje z njim :)

LP
Vozim ga ze tretje leto - 1'9 dCi - skupno povprecje je zelo zadovoljivo, sicer je bilo nekaj napak se v garanciji (prebijanje grelne svecke, nosilec motorja,...). Hvalim njegovo uporabnost in opremljenost (Dynamique), predvsem prostorocno kartico, elektricno parkirno zavoro, tempomat,...Ce ste pri druzini pedantni, preberi tudi tale link

http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=9057

Ce se boste odlocili za nakup, zelim srecno voznjo
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

LP
Ti povem februarja 2007, ko dobim narocenega :)
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
sejk123

Odgovor Napisal/-a sejk123 »

Pozdravljeni! Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tukaj povprasal, kako se kaj obnese Scenik letnik 98, recimo 1.6? Kako pa kaj dizel iste generacije? Ker razmisljam, da bi nabavil kaj takega... LP
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

sejk123 napisal/-a:Pozdravljeni! Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tukaj povprasal, kako se kaj obnese Scenik letnik 98, recimo 1.6? Kako pa kaj dizel iste generacije? Ker razmisljam, da bi nabavil kaj takega... LP
Moj prvi Scenic je sedajle star 8 let in sluzi nekje na Gorickem... 1.6e RT 11/98. Imel je tudi klimo. Avto krasen, brez tezav. Prodal pri 75kkm ker je prisel na cesto Scenic II in sem "moral" zamenjati igraco :)

Ce se zanimas za nakup 1.6e RT, prodajam prijatelejvega. Imam slike in opis. Ker bo kupil mojega sedajsnjega (ta gre od hise ker nabavljam Grand Scenic) se mora znebiti svojega.

Ce zelis vec info lahko na PM.

Robert
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
Markomark

Odgovor Napisal/-a Markomark »

sejk123 napisal/-a:Pozdravljeni! Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tukaj povprasal, kako se kaj obnese Scenik letnik 98, recimo 1.6? Kako pa kaj dizel iste generacije? Ker razmisljam, da bi nabavil kaj takega... LP
Hojla!!!
Jaz imam Scenica letnik 98 1.6
Avto je fajn, prostoren, skratka jaz se z njim zelo zadovojen.
Mogoce so slaba tocka koncniki, saj sem pa tja kaksen zelo rad malo poskripa in pa tista gibljiva cev pri auspuhu. Ta je pri mojem avteku ze druga po vrsti v dveh letih.
Poraba je tam okoli 8 litrov, na relacijah pa celo malo manj.
No money, no funny...
Odgovori