Lucka za AIR-BAG, laguna 1997
-
g.kromfelna
Lucka za AIR-BAG, laguna 1997
Imam problem z lucko za airbag, ki je zacela kar naenkrat svetit in noce ugasnit. Avto ima samo en airbag v volanu.
Vzrok lucki mora biti kratki stik, ki je nastal, sedaj pa sveti kar naprej, ceprav po moje napake vec ni.
Zanima me, ce mogoce kdo ve, kako odpravit napako, resetirat racunalnik,...
Vzrok lucki mora biti kratki stik, ki je nastal, sedaj pa sveti kar naprej, ceprav po moje napake vec ni.
Zanima me, ce mogoce kdo ve, kako odpravit napako, resetirat racunalnik,...
-
g.kromfelna
-
g.kromfelna
Sem zdaj vse razmigal. Spodaj pod voznikovim sedezem sta dva konektorja. Ko sem odklopil vecjega, je nehala goreti lucka za pas, tako da pravi konektor mora biti manjsi, ker vec kablov spodaj ni. Tistega tamanjsega sem migal, razklopil, nazaj skup sestavil, in lucka kar naprej gori. Lucka za airbag niti utripnila ni.
Ko dam kontakt gori, potem po vzigu pa vse lucke lepo ugasnejo. Cez kaksne 3 sekunde pa se prizge. Da bi jo...
Ce se ima kdo kak nasvet ali ce sem delal kaj narobe, mi naj prosim svetuje. Hvala
Ko dam kontakt gori, potem po vzigu pa vse lucke lepo ugasnejo. Cez kaksne 3 sekunde pa se prizge. Da bi jo...
Ce se ima kdo kak nasvet ali ce sem delal kaj narobe, mi naj prosim svetuje. Hvala
ja ne vem a ne znas bratig.kromfelna napisal/-a:Sem zdaj vse razmigal. Spodaj pod voznikovim sedezem sta dva konektorja. Ko sem odklopil vecjega, je nehala goreti lucka za pas, tako da pravi konektor mora biti manjsi, ker vec kablov spodaj ni. Tistega tamanjsega sem migal, razklopil, nazaj skup sestavil, in lucka kar naprej gori. Lucka za airbag niti utripnila ni.
Ko dam kontakt gori, potem po vzigu pa vse lucke lepo ugasnejo. Cez kaksne 3 sekunde pa se prizge. Da bi jo...![]()
RS-sport
-
g.kromfelna
Vem brat. Ampak nihce ni omenil tega s testerjem. Sem mislil, da bo lucka, ko zmigam kable, kar sama ugasnila. Vsaj tako je razumeti predhodne poste, da zmigas kable in problem je resen.RS-sport napisal/-a:ja ne vem a ne znas bratig.kromfelna napisal/-a:Sem zdaj vse razmigal. Spodaj pod voznikovim sedezem sta dva konektorja. Ko sem odklopil vecjega, je nehala goreti lucka za pas, tako da pravi konektor mora biti manjsi, ker vec kablov spodaj ni. Tistega tamanjsega sem migal, razklopil, nazaj skup sestavil, in lucka kar naprej gori. Lucka za airbag niti utripnila ni.
Ko dam kontakt gori, potem po vzigu pa vse lucke lepo ugasnejo. Cez kaksne 3 sekunde pa se prizge. Da bi jo...![]()
Ce se ima kdo kak nasvet ali ce sem delal kaj narobe, mi naj prosim svetuje. Hvalapoglej malo visje pod Dejko in RS-sport in si preberi...problem je ce bos tako naredil 200% resen + avto mors pelat na tester da se ti napaka zbrise
Ce je tako, je napaka najverjetneje odpravljena, kar je mogoce bila ze preden sem sploh to migal (moj prvi post). Sedaj mi pa povejte, ce imam kaksno moznost, da sam zbrisem napako. Odklop akuja ali kaj podobnega. Ker 6ksit brezveze ven metat za to, da mi ugasnejo eno lucko, tudi ni malo.
Ja tolk je cena testerja ponekodg.kromfelna napisal/-a:Vem brat. Ampak nihce ni omenil tega s testerjem. Sem mislil, da bo lucka, ko zmigam kable, kar sama ugasnila. Vsaj tako je razumeti predhodne poste, da zmigas kable in problem je resen.RS-sport napisal/-a:ja ne vem a ne znas bratig.kromfelna napisal/-a:Sem zdaj vse razmigal. Spodaj pod voznikovim sedezem sta dva konektorja. Ko sem odklopil vecjega, je nehala goreti lucka za pas, tako da pravi konektor mora biti manjsi, ker vec kablov spodaj ni. Tistega tamanjsega sem migal, razklopil, nazaj skup sestavil, in lucka kar naprej gori. Lucka za airbag niti utripnila ni.
Ce se ima kdo kak nasvet ali ce sem delal kaj narobe, mi naj prosim svetuje. Hvalapoglej malo visje pod Dejko in RS-sport in si preberi...problem je ce bos tako naredil 200% resen + avto mors pelat na tester da se ti napaka zbrise
Ce je tako, je napaka najverjetneje odpravljena, kar je mogoce bila ze preden sem sploh to migal (moj prvi post). Sedaj mi pa povejte, ce imam kaksno moznost, da sam zbrisem napako. Odklop akuja ali kaj podobnega. Ker 6ksit brezveze ven metat za to, da mi ugasnejo eno lucko, tudi ni malo.
RS-sport
-
g.kromfelna
pa men tudg.kromfelna napisal/-a:Dejko, dela. No, ne dela. Lucka je ugasnila. Vzrok pa so bili kabli pod SOVOZNIKOVIM sedezem. Sem samo zmigal in lucka je ugasnila. Si nisem mislil, da jih ima tudi na sovoznikovi strani, saj tam ni airbag-a. Pa zgleda kabli vseeno so.
Hvala vsem za pomoc!
RS-sport