Barva armaturke
Barva armaturke
Zanima me, kje bi lahko nasel stevilko barve, kakrsna je armatura, da bi mi jo namesali, ker bom barval nekaj v enaki barvi.
Kaksen nasvet?
Kaksen nasvet?
ce bi si jo dal v barvo avta pol odpri havbo pa poglej kaj pise na zelezni ploscici gor. tri mestna cifra ki bo modelu, ki ti bo barvo mesal, povedala vse.
Zadnjič spremenil rambo, dne 21 Mar 2006, 14:00, skupaj popravljeno 4 krat.
novejsi cliotu majo na sovoznikovi strani ko odpres vrata nalepko kjer je sifra barve ipd....ce bi rad strihal v barvo avta mas tam stevilko, ce pa bi rad kako drugace, npr tko kot je zdej armaturka oblecena pa najbols da gres na renault ker se mi zdi da majo ene posebne kode za barvo notranjosti, pa vprasas ce se da pri njih dobit to barvo, kok stane, ce povejo sifro, pa gres do mavrice pa vidis kje je ceneje 
Da ne bom nove teme odpiral, bom porabil kar tole.
Mene zanima, kje bi se dalo dobit za Cliota II srebrne "nalepke" za notranjost (okoli zracnikov in avtoradia, okoli stikal za sipe in okoli pepelnika). Nekje sem videl da se kupi taka nalepka (imitacija alu, imitacija lesa...itd.). Bi pa dal srebrno ali ALU izgled.
Mene zanima, kje bi se dalo dobit za Cliota II srebrne "nalepke" za notranjost (okoli zracnikov in avtoradia, okoli stikal za sipe in okoli pepelnika). Nekje sem videl da se kupi taka nalepka (imitacija alu, imitacija lesa...itd.). Bi pa dal srebrno ali ALU izgled.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana