Laguna II 1.8 16V in redni servis na 6 let
Laguna II 1.8 16V in redni servis na 6 let
Zanima me koliko kaj stane redni servis za Laguno II 1.8 16V na 6 let, ce je vse v redu, zobati jermen se ni bil zamenjan, zavorne ploscice pa tudi ne - iz neke informacije sem izvedel, da je na 6 let servis v vecjem obsegu ce se zamenja navedeno (zobati jermen in zavorne ploscice 4 kom) pride lahko tudi 250.000,00 SIT ali vec. Kaksen komentar?
laguna 1.6 16v (sicer star model, ampak mislim da neke drasticne razlike ni)
menjava jermenov in vsega kar pase zraven cca78k sit (delo +material) to je servis na 6 let ki ga omenjas
komplet ploscic je pa ponavadi od 4-6k sit, menja se jih ce so izrabljene
meni je na 21ki mehanik cel motor ven vzel, ga komplet razstavil, menjal vse kar je bilo treba pa me se vedno ni stalo 250k sit
tvoje informacije so cudne
menjava jermenov in vsega kar pase zraven cca78k sit (delo +material) to je servis na 6 let ki ga omenjas
komplet ploscic je pa ponavadi od 4-6k sit, menja se jih ce so izrabljene
meni je na 21ki mehanik cel motor ven vzel, ga komplet razstavil, menjal vse kar je bilo treba pa me se vedno ni stalo 250k sit
tvoje informacije so cudne
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
sam vrjetno ce bi avto pelu v kaksen Real ali podobno avto hiso se bi stevilka za glavni servis 100% povzpela nad 100.000 sit sam 250.000 sit pa res nebi smelo bit .....no odvisno kaj bi menjali.....nevem natancno kolk pride garnitura jermenov za Laguno + karsna vodna pumpa....
No najbolj enostavno je da gres na servis in uprasas kaj bi bilo potrebno menjat glede na kilometre in starost...pa ti malo zracunajo
Moj fotr je Megana pelu v NM v TPV na redni servis na 70.000 km in so zamenjali olje,vse filtre , dolili tekocine,... nevem nekaj so cistili....in je prislo 55.000 sit ce bi k temu pristel se garnituro jermenov bi bila stevilka vrjetno krepko cez 100.000 sit
No najbolj enostavno je da gres na servis in uprasas kaj bi bilo potrebno menjat glede na kilometre in starost...pa ti malo zracunajo
Moj fotr je Megana pelu v NM v TPV na redni servis na 70.000 km in so zamenjali olje,vse filtre , dolili tekocine,... nevem nekaj so cistili....in je prislo 55.000 sit ce bi k temu pristel se garnituro jermenov bi bila stevilka vrjetno krepko cez 100.000 sit
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Renault-Stajerski avtodom Maribor:
CLIO II - 1.5dCi (3leta). Servis opravljen pred dobrim mesecem 160.000sit (olje+olj.filter,naftni filter,zavorne ploscice,zracni filter, zobati jermen) !!!
Tako da ti dam kr veljat, ker vem da so ze za Megana drazji servisi kot za Cliota, za Laguno se pa toliko vec in kaj hitro si cez 200.000sit

CLIO II - 1.5dCi (3leta). Servis opravljen pred dobrim mesecem 160.000sit (olje+olj.filter,naftni filter,zavorne ploscice,zracni filter, zobati jermen) !!!
Tako da ti dam kr veljat, ker vem da so ze za Megana drazji servisi kot za Cliota, za Laguno se pa toliko vec in kaj hitro si cez 200.000sit
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
jest ne vem ampak jest sm dau za tapru servis 28k...zdej pa, a za jermen pa ploscice + delo das 130kSolero napisal/-a:Renault-Stajerski avtodom Maribor:
Tako da ti dam kr veljat, ker vem da so ze za Megana drazji servisi kot za Cliota, za Laguno se pa toliko vec in kaj hitro si cez 200.000sit![]()
Enigma motorsport