filter za kabino
filter za kabino
zanima me kje ima clio letnik 93 filter skozi katerega gre zrak v kabino, ker sem opazil da mi ventilacija v vetrobransko steklo soraj nic ne dela.... bom poskusil scistit filter da potem vidim ce bo kaj bolje 
Re: filter za kabino
ne bos ga nasel, ker ga nimaanze napisal/-a:zanima me kje ima clio letnik 93 filter skozi katerega gre zrak v kabino, ker sem opazil da mi ventilacija v vetrobransko steklo soraj nic ne dela.... bom poskusil scistit filter da potem vidim ce bo kaj bolje
RS-sport
tko bom rekel..... ze sem slisal da je ena izmed renojevih slabosti prav ventilacija....in kot zgleda tudi jaz ko imam cliota nisem kaksna izjema
.... recimo tedaj,ko se mi zacnejo rosit sipe jih sploh ne morm odrosit z ventilacijo pac pa moram NUJNO vklopit klimo
(samo ko pa jo vklopim gre rosenje kot bi strela svignla
)...samo bedno je da je treba skoz klimo vklapljat pa izklapljat..
aja pa se to......kaj menite zakaj mi z zracnikov piha samo mlacno oz toplo in ne vroce (recimo pri bratovem cliotu 95 pihlja kot bi se vsedel v kotel
)...avto se mi segreje normalno tako da je s termostatom vse ok...dvomim na kaksno svinjarijo ki se je morebiti nabrala v prezracevalnem sistemu.... bo treba razsravfat celo armaturko
lp anze
aja pa se to......kaj menite zakaj mi z zracnikov piha samo mlacno oz toplo in ne vroce (recimo pri bratovem cliotu 95 pihlja kot bi se vsedel v kotel
lp anze
In kaj je pri temu slabega, da moras za kratko prizgati klimo, da se stekla odrosijo? Mislis, da se pri drugih znamkah stekla odrosijo zato, ker vanje pihas hladen, vlazen zrak? Saj tudi zato je klima, da hladi in posledicno izsusuje zrak. Pa tudi samemu kompresorju ne skodi, da ga vsake toliko casa pozenes, ker se s tem podmaze.
Ajd.
Ajd.