Ropot motorja
Ropot motorja
Ok folk mam en velik problem. Avto ropota k wannabe dizl, iz motorja prhajajo taki zvoki k da bi bil en kos zelezja not k bi se prekladal sem in tja... Avto normalno vzge, obrati niso nic padli pod stantgasom. Ima pa manj moci. Cips pa Drmo sta ga slisala, mogoce bosta lahko ona dva kaj bolje opisala te nezdrave zvoke. Ali ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe?
Lahko, da so v ku*** batni obrocki. Ce rabs mehankarja, mam jst enga dobrga. Ne bo te nategnu!
Sm ga glih zdle klicu...si ga kej prevec gonu...prav, da so mele te masine problem z bati. Velikokrat je odletel zgorn del bata, ker ga je preplozal. Ce hocs ti dam telefon pa se namenta. Reku je, da se lahko ze jutr tja prpeles al pa v ponedeljek...ti sam povej in spedenamo. Je pa model v smartnem pri novih jarsah.
Sm ga glih zdle klicu...si ga kej prevec gonu...prav, da so mele te masine problem z bati. Velikokrat je odletel zgorn del bata, ker ga je preplozal. Ce hocs ti dam telefon pa se namenta. Reku je, da se lahko ze jutr tja prpeles al pa v ponedeljek...ti sam povej in spedenamo. Je pa model v smartnem pri novih jarsah.
Zadnjič spremenil scrat, dne 30 Nov 2006, 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Poznam probleme teh masin, samo moja je ze zamenjana in ni letnik 96. Bomo jutr vidl kako in kaj z avtom... Fajn je tole naneslo en mesec pred registracijo...scrat napisal/-a:Lahko, da so v ku*** batni obrocki. Ce rabs mehankarja, mam jst enga dobrga. Ne bo te nategnu!
Ok sem bil pr mehaniku, me je kr mal sram ker ni narobe nic z motorjem, ampak sem tako srecen, da bmk 
Sesu se mi je katalizator, tko da ni velike krize
Gremo naprej
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... 029#131029
Sesu se mi je katalizator, tko da ni velike krize
Gremo naprej
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... 029#131029