Osvetlitev tablice

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

to naso celo vlado je treba zamenjat! predolgo so vsi povprek na oblasti! samo mastijo se z nasim denarjem! oni pa majo place po milijon zato da casopis berejo tam v poslanskem zboru!
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Urby
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a Urby »

jest bi jim ze dal vetra

jest sem zmeri za spremembe na vodstvu

ampak kaj k te mame ne vidjo pol metra pred sabo

one bi se kar Kucana volile pa ga ze nekej casa ni (mislm :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: )

pa smo ze bli bliz da dobimo enga predsednika izven "stare garde" (komunistov -star sistem LDS&co.) pa nc

m...r f...kr

a jim (folku) ze dost enga in istiga jajcanja da mamo skoz isto sranje

od osamosvojtve je ze tolk let da bi ze novo drzavo sezidal

ne pa da mamo se isto kot je blo

recimo ceste (hrvatje bodo mel 3*krat vec avto cest prej narejenih v parih letih kot mi tiistih nekej kilometrov v 14letih) g. Zidar(SCT) pa se z Maybachom okol vozi (najdrazji serijski avto na svetu) hello

uh

sej me kr glava zacne bolet k zacnem razmisljat o tem :evil: :evil: :evil: :evil:
by vesnica ===> Slika

http://drive.to/urby
Uporabniški avatar
ZOIS

ja o kvaliteti cest in tut avtocest se ne da razpravlat! ker je za razjokat! ce pa gledam vsak mesec da novo plast delajo na avtocesti maribor -ljubljana! ker se vse vgreza ali pa je nekvaliteni material... pa jaz sem na bankinah ze v 3 letih 3 gume razrezal dobesedno .. ker je vse okruseno ... ahhh ...

ja sej za teh par km avtocest pa rabijo ze odkar obstaja ime slovenija! seveda ce sami albanci to gradijo ...
SlikaSlikaSlika
Urby

mah ni to da albanci delajo

gre za to da tako veliki kot so sct z Zidarjem na celu

dobijo pri javnem razpisu prednost ker jim Zidar da $$$

pol jih pa se on nafarba in trajaj veliko dlej in stane veliko vec kot je napisano v pogodbi ampak, ker je doticni dobil svojo porcijo $$ se ne bo to nic spremenilo
by vesnica ===> Slika

Uporabniški avatar
ZOIS

ja sej to je problem .. vsak rok koncanja avtoceste podaljsujejo za par let naprej ...
SlikaSlikaSlika
Urby

jest se :painting: na njih
by vesnica ===> Slika

Uporabniški avatar
ZOIS

se ti pridruzujem pri :microwave: :BIG: :puppydogeyes: :painting: :microwave: :painting: :microwave: :painting: :microwave: :microwave: :microwave: :microwave: :rainbow1: :puppydogeyes: :rainbow1:
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

LOL :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

ZOIS napisal/-a:ja o kvaliteti cest in tut avtocest se ne da razpravlat! ker je za razjokat! ce pa gledam vsak mesec da novo plast delajo na avtocesti maribor -ljubljana! ker se vse vgreza ali pa je nekvaliteni material... pa jaz sem na bankinah ze v 3 letih 3 gume razrezal dobesedno .. ker je vse okruseno ... ahhh ...

ja sej za teh par km avtocest pa rabijo ze odkar obstaja ime slovenija! seveda ce sami albanci to gradijo ...
Ja, ko se je ta povezava delala, smo bili se z juznimi brati pod isto streho. Izvajalcev je bilo pun k.... , seveda vecina iz juzne jugoslavije, ker je tam bila delovna sila in izvajalci nasploh, cenejsa kot pri nas. Naredili so jo sicer hitro, vsak je delal kaki kilometer, zdaj pa se peljes, pa se peljes po graba, potem malo bolje, potem ze zakrpano, potem delajo,..... res je za bruhanje...

Takrat so sparali....ampak tega se niso zavedali, to zdaj mi vidimo.

Kar se pa zdaj dela, pa mislim, da je dokaj kvalitetno...samo kaj, ko vedno se lepo spila v tej drzavi, ustavi pa vedno pri denarju... :? :roll:
Slika
Uporabniški avatar
ZOIS

NE NE ! GOVORIM o tej TANOVI avtocesti ! ta je stara par let! pa naprimer en primer .. ta pred slovensko bistrico je bila prenovljena pred mislim da enimi 5 ali 6 leti .. in letos so spet na novo plast gor dajali! saj je vsepovsod tak! prvo sparajo in dajejo poceni srot robo pol pa na novo cez par let spet! namesto da bi nazacetku malo drzje dali in pol meli mir! ampak mislim da ta nasa politika pac UZIVA v pranju dnarja in OBRACANJU dnarja po 3x!

poglejmo recimo avstrijce = betonske avtoceste in kvaliteto .. recimo od sentilja proti dunaju (smer graz dunaj) so betonski bloki in ta avtocesta je stara ze vec ko 50 let ... in je kot nova .. in poceni za vzdrzevanje (tam kjer je kaj zanic pac izkopajo ta blok 10x10metrov ven in zalijejo z novim in to je to! ...
pri nas pa je vse za :painting: :painting: :painting: :painting: :multi: :n00b: :bad-words: :bad-words: :bad-words:

in tisti ki za to skrbijo so za :2gunfire: :snipersmile: :2gunfire: :snipersmile: :2gunfire:
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Ja, saj te razumem, samo ce je podlaga za drek, potem lahko oni vlecejo gor, kolikor hocejo, pa ne bodo nic s tem dosegli.

Zaman gradis hiso, ce mas fundament z blata... :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZOIS

TOCNO TAK KO SI REKO!
SlikaSlikaSlika
Urby