ja problem bi bil kako ga spricnit na grobo (da bi se vidla struktura volana) - brez spric kita, ker pol barva ne bi drzala al? Na sliki je cisto mozno da je kontrast bolj viden ker plastika drugace odbija svetlobo kot usnje ... zato tudi pride do kontrasta...mislil sem ce imas notr alu dodatke - ce bi se dal v alu barvo spricnit (bi bilo prevec kicasto?)..
jst sicer nimam alu dodatkov noter v kabini...ampak mislim, da bi bilo ogabno, ce bi spricnil sredino volana na srebrno...ker itak nc ni srebrnega v kabini kot pa samo kljukice za odpiranje vrat
scrat napisal/-a:jst sicer nimam alu dodatkov noter v kabini...ampak mislim, da bi bilo ogabno, ce bi spricnil sredino volana na srebrno...ker itak nc ni srebrnega v kabini kot pa samo kljukice za odpiranje vrat
mislim dat alu dekor na sredino konzole, zato sem mislil
Aja, drugace pa super avto, lepo ga rihtas vsaka cast. Samo nic riza gor pa bo vse top.
Moj predlog: na scenicu letnik 98 smo imeli samo crne sipe - super zgleda
Tak da crne sipe gor pa je to to!
pety napisal/-a:Aja, drugace pa super avto, lepo ga rihtas vsaka cast. Samo nic riza gor pa bo vse top.
Moj predlog: na scenicu letnik 98 smo imeli samo crne sipe - super zgleda
Tak da crne sipe gor pa je to to!
a zdaj je to novi izraz za tuning notranjosti??? Ti ko mas bez notranjost res ne pase alu not, meni ko pa mam crno not pa ZELO pase da se malo popestri notranjost da ni tak monotona in zalostna.... btw verjetno bom pobarval ne pa dal nalepke...