R19 16V by BeaM_X
Poslikat mi ga se ni ratal,manka casa
Tkole dons je odlocitev padla,nacr je tak:
dokoncati trenutne projekte kot so vgraditi popravljen voznikov sedez, menjava ogledal in stevca da bo vsa osvetlitev originalna pa najbrz bo treba dt se starter obnovit.
Za tem celo zimo ne bo nic na avtu novega za pokazat,razen zimske obutve, ki ze caka na vgradnjo.
Danes je sla moja ta prva(crna) devetnajstka dokoncno za darovalca organov in sva jo s kolegom rastavla na prafaktorje,ce kdo kaj rabi naj pove, cene bodo vec ali man na vago,razen motorja 1.4 ki je res v odlicnem stanju, sam da gre stran sara,klimo bom obdrzal.
Plani za pomlad:
Vgradnja klima naprave,sm ze zmenen kdo mi bo delu,pa seveda bom zravn pomagov.
To je kar velik projekt,na sreco imam ze 99% procentov materjala. Ker je avto ''na zalost'' 94 letnik nima cisto nic predinstalacije za klimo tudi lukne ne v pozarni steni ne, ki jo prejsni letniki majo sej 92 in 93, bo to lukno treba se narest. Kar se tice elektro instalacije je pa skoraj neizogibna menjava armature,nadomestila jo bo armatura z uso potrebno instalacijo ki je bila vanjo ze uriginal ugrajena, idino moti me ker je zgornji del armature siv in ne crn, tako da se bo zgornji del zamenjav z crnim oz bom probu sivi zgorni del oblect v crno usnje,ce mi bo ratal da bo zgledal kokr tok profesionalno narjen bom dov gor usnjeni del drugace ga bo pa nadomestu originaln crn. Takrat bo vecina notranjosti podrta in se bom se lotu menjave tal,Tla naj bi prisla v rdeci barvi upam da bom koga nasu da bo sposobn to nares(delikatni deli so naprimer izboklina pri rocni zavori) tko ce ima kdo kasn nasvet za dat ali vsaj kaksne podobne iskusnje bom vesel usakega nasveta. Ce pa to nebo izvedljivo mam pa doma crna tla ki so popovnoma nepokodovana in bodo poj prisle te.
Sm se prevec raspisu,ce bo kdo sploh ta speh brov.
Upam da si nism zadal prevekega projekta in da mi ga bo ratal uresnicit.
lp
Tkole dons je odlocitev padla,nacr je tak:
dokoncati trenutne projekte kot so vgraditi popravljen voznikov sedez, menjava ogledal in stevca da bo vsa osvetlitev originalna pa najbrz bo treba dt se starter obnovit.
Za tem celo zimo ne bo nic na avtu novega za pokazat,razen zimske obutve, ki ze caka na vgradnjo.
Danes je sla moja ta prva(crna) devetnajstka dokoncno za darovalca organov in sva jo s kolegom rastavla na prafaktorje,ce kdo kaj rabi naj pove, cene bodo vec ali man na vago,razen motorja 1.4 ki je res v odlicnem stanju, sam da gre stran sara,klimo bom obdrzal.
Plani za pomlad:
Vgradnja klima naprave,sm ze zmenen kdo mi bo delu,pa seveda bom zravn pomagov.
To je kar velik projekt,na sreco imam ze 99% procentov materjala. Ker je avto ''na zalost'' 94 letnik nima cisto nic predinstalacije za klimo tudi lukne ne v pozarni steni ne, ki jo prejsni letniki majo sej 92 in 93, bo to lukno treba se narest. Kar se tice elektro instalacije je pa skoraj neizogibna menjava armature,nadomestila jo bo armatura z uso potrebno instalacijo ki je bila vanjo ze uriginal ugrajena, idino moti me ker je zgornji del armature siv in ne crn, tako da se bo zgornji del zamenjav z crnim oz bom probu sivi zgorni del oblect v crno usnje,ce mi bo ratal da bo zgledal kokr tok profesionalno narjen bom dov gor usnjeni del drugace ga bo pa nadomestu originaln crn. Takrat bo vecina notranjosti podrta in se bom se lotu menjave tal,Tla naj bi prisla v rdeci barvi upam da bom koga nasu da bo sposobn to nares(delikatni deli so naprimer izboklina pri rocni zavori) tko ce ima kdo kasn nasvet za dat ali vsaj kaksne podobne iskusnje bom vesel usakega nasveta. Ce pa to nebo izvedljivo mam pa doma crna tla ki so popovnoma nepokodovana in bodo poj prisle te.
Sm se prevec raspisu,ce bo kdo sploh ta speh brov.
Upam da si nism zadal prevekega projekta in da mi ga bo ratal uresnicit.
lp
Ja fotke bo teba,motranjost se ni popvna ker gre sele drug tedn zic na popravilo.
Uceri sm ugradu tretjo zavorno luc tko da luci na zadnjih vratih ne opravljata vec te naloge.
Dons mi je pa prvic avto zataju tko da se ga ni dal uzgat,se dobr da sm na klancu doma.In smo ga porinl in sm se odpelu v Bohin do kolega in smo zamenal startr,ta sicr dela sam pa mal dl casa vergla, tko da mam doma zej starter u rezervi ki bo sel v obnovo,ceprov so pomoje sam kontakti krivi ker so mal oksidirani,starter me je pastal en alternator tko da sm pocen skoz prsu,sprot smo pa se volansko letev not porinl da iskljapla zmigovce zej.
Za klimo sm pa zvedu ce bom not dov original kompresor morm servo pumpo dt stran in jo nadomestit z elektricno,pri italjanski varjanti ti tega ni treba ker pride na pomozen jermen.
lp
Uceri sm ugradu tretjo zavorno luc tko da luci na zadnjih vratih ne opravljata vec te naloge.
Dons mi je pa prvic avto zataju tko da se ga ni dal uzgat,se dobr da sm na klancu doma.In smo ga porinl in sm se odpelu v Bohin do kolega in smo zamenal startr,ta sicr dela sam pa mal dl casa vergla, tko da mam doma zej starter u rezervi ki bo sel v obnovo,ceprov so pomoje sam kontakti krivi ker so mal oksidirani,starter me je pastal en alternator tko da sm pocen skoz prsu,sprot smo pa se volansko letev not porinl da iskljapla zmigovce zej.
Za klimo sm pa zvedu ce bom not dov original kompresor morm servo pumpo dt stran in jo nadomestit z elektricno,pri italjanski varjanti ti tega ni treba ker pride na pomozen jermen.
lp
najdla se je ena slikca slabe kvalitete,3 zavorna luc
http://www.moj-album.com/slika/2110293/ ... ttjLO.jpg/#
http://www.moj-album.com/slika/2110293/ ... ttjLO.jpg/#
Ce bos deval gor "italjanski" kompresor pol bos moral menjat se vse nosilce ki so tam okol. Ker tisti je gnan s klinastim jermenom se poleg micro. Drugac pa vem da je ena R19 16V (ce je se niso zmlel) ko ma notr to klimo v italiji. Malo okol montaze klime si lahko pogledas pa tule ko sm js to ustvarju:
http://privatnik.moj-album.com/album/4568814/
Dela je kr dost, verjetno da masine nebi blo treba ven jemat sam jst sm mel se par drugih stvari za nardit pa sm jo raj vn potegnu.
http://privatnik.moj-album.com/album/4568814/
Dela je kr dost, verjetno da masine nebi blo treba ven jemat sam jst sm mel se par drugih stvari za nardit pa sm jo raj vn potegnu.
Re: Gospodicna R19 16V,ma zimske copate
BeaM_X napisal/-a:No tole sm h bajt prpelu
http://www.moj-album.com/slika/2110293/ ... b6s9g.jpg/# In poj se je zacel,sm vs besn razkopov avto, posledica je:
-zamenjov sm skoraj vsa stikala zej delajo use lucke na stikalih no ena se manjka
-zamenjal sm instalacijo za zadnje vrata, dela zej brisavc,gretje,meglenka
centralc
-zamenju zadnjo klucavnico da se prtlaznik da zaklent,se stiri so pa za zamenjat da bo poj en kluc za vse
-zamenju klukce,zej so not od bacarre
-menjov volan,zej je not volan peoblecen v crno usnje z rdecimi sivi,pa salthebl v istem stilu
-menjava sedezev,zej so trije usnjeni uriginal od 16,voznikov sedez se caka popravilo
-notr sm dav zadnjo polico k je mankala
Plani za naslednje dni so
-da me en forumas nauci kako gor slike popat da najo sam linki
-vgradit vzratna ogledala na elektricni pomik+ogrevana
-popravt elektricni pomik leve luci uglavnem en kup detajlov
Sanje
-vgradnja klime,klimo imam doma tud sam morm nek staknt kompresor klime
Matrjala je drgac se dost prpravlenga,od cleanlook zadnjih vrat,maske,kratka antenca, itd itd, odvisno kolk po prostega casa.
No zej me pa neki racunalnik zajebava tko da slke dogajanja pridejo v naslednem povstu,sej neki forumasev je pa vidl kaj se dogaja z notranjostjo avta.
Pa:ja Kilah se bom uclanu v klub![]()
lp
Saos!To kra mas ti namen naredit je kr projekt posebi s klimo,ker je pe tolk enih kablov da kr smrdi
Kje so pa slike z zimskim gumam
Drgac pa notranjost prava bomba, pohvale za spegucke
skoda k zici niso bolj ohranjeni, se kakor pravis kr pozna da so 13let stari...no sej bo
tazadna klop mi je vsec - tam se ni tolk sedelo
so bolj ohranjeni... sam tko naprej kapo dol
PS:dons sem te pa vidu k si se pelu mem globusa
jst sm pa hokej spilu gor na drsaliscu
Morm pa rect da zej k sm jo vidu po dolgem cajtu da je avto prava bomba k se prpeles mim
smo kr vsi za tabo gledal...pol so me se frendi jebal "kao" lej kako voz tvojo prasico
Fajn se voz
Drgac pa notranjost prava bomba, pohvale za spegucke
skoda k zici niso bolj ohranjeni, se kakor pravis kr pozna da so 13let stari...no sej bo
PS:dons sem te pa vidu k si se pelu mem globusa
Fajn se voz
Ja taspredna mata ze ksno raspoko,sam sej sta se kr ohranjena,kermu kol bi jih dov preoblact,neb tko naredu da se neb opazil da ni original.Raspoka gor ali dol ampak sedi se pa super,pa se mal siri je kot klasicni 16v sedez.
Danch: Ja sm dons okol globusa jebacke kroge nabijov k ni blo nikjer za parkirat,poj sm jo pa kr na plocnik parkiru,u sili razmer
Naslednji projekt je pa zdej stresni spojler,tlele je pa ena slikca iz telefona kako nej bi zgledu:

Danch: Ja sm dons okol globusa jebacke kroge nabijov k ni blo nikjer za parkirat,poj sm jo pa kr na plocnik parkiru,u sili razmer
Naslednji projekt je pa zdej stresni spojler,tlele je pa ena slikca iz telefona kako nej bi zgledu: